Ružno vrijeme

Autor No, Travanj 18, 2017, 11:02:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Danas poslijepodne nece biti kiše...dva sata bicikl...sat teretana...i dva sata pecanja  :stripii: sex sad necu spominjati jer ce biti preocito da lazem  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

:hi: Pajdo na bicikl i šišaj.  :takoje:  Višestruka korist
Zagrijat ćeš se,vidjet svijeta, pokoju pticu,možda i prasicu.   :stripii: :stripii:
Možeš i u teretanu,ali ako ćeš tamo skreni prvo do javnog bilježnika sročit oporuku.  :crutch:

No

:hi:  Sex nisam spominjao jer bi bilo očito da zajebavam.   :stripii: :stripii:

pajdo77

Na biciklu probušio gumu,u teretanu ne idem,da dobijem grbava leđa i još im za to platim,bolje nosit cement cjeli dan,učinak isti a može se i zaradit. Blud i nemoral da ne spominjem,dosta sam joj se izvinjavo kad sam razbio šalicu iz servisa njene bake :stripii:

majstor

Dobro je - ja pomislio da si joj se izvinjavao poslije ....  :stripii: :stripii:

maverick

Kad vidim što pišete vas tri s  50 plus...meni sve nekako i vise nije tako ruzno vrijeme  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

O čemu vi pričate? Kod mene idealno za pecanje.
Sunce piči samo štapovi nedostaju... :uf:
https://ibb.co/jHmBPQ

nekinho

Kom je hladno nek se grije uz sliku

pajdo77

majstor

:red_indian: godine idu sve brže i brže i br.... :stripii:

No

Jpš malo pa će i on biti plus size model   :ok:

majstor

Jedeš čovjeka koji nema 50 godina, 100 kila i 1000 e u đepu.  :takoje:

kobac

ja sam blizu 50, 100  kg je tu negdje, a 1000 e :uf: :uf: :stripii: :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2:

šajzika

Ajd ne kukaj, sad vam plate idu gore :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Tko ce s njim sad izdzati...obuci ce ga...dati mu vecu platu...nahebali smo