SONAR - SERVIS - Humminbird

Autor mossi, Svibanj 06, 2017, 23:35:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

feco

POLAKO I BEZ VEZE

Srđan

feco

Dobro jutro Srđane. Imam stari 100sx....onaj u transportnoj kutiji. Nedavno se pokvario. Zanima me , pošto je dosta star,
može li se i isplati li se popravljati ga ?
POLAKO I BEZ VEZE

Srđan

feco

Sonda se ne čuje, ne kucka i pokazuje neke bez veze podatke, dubina 150 m ......
POLAKO I BEZ VEZE

Srđan

To znaci da odasiljac ne radi sto bi trebao bit jeftin popravak (između 200 i 300 kuna), ili je sonda u prekidu. Pogledaj dobro konektor od sonde, kabel sonde i samu sondu. Sondu prodaju dosta skupo, ne znam da li ti se to isplati. Ako možeš probati kod nekoga tko ima ispravan Humminbird sa kompatibilnim spojem sonde, to bi bilo najbolje. Tih modela imaš dosta, ali ne znam kako je u tvojoj okolici?

feco

Pogledao sam i konektor i kabel, sve mi izgleda ok. Pokušat ću onda naći nekoga ovdje da isprobamo sondu pa ćemo vidjeti šta dalje. Jednim okom sam već počeo gledati novi sonar. U svakom slučaju hvala puno  :hi:
POLAKO I BEZ VEZE

Srđan

Takvi modeli na koje možeš probati svoj uređaj su onako iz glave 150sx, 200/250dx, Wide Eye, Wide One hundered, Wide 128, Wide View, Vision, Vista, Wide One deep, LCR 100/400, TCR-ovi, Platinum 00,.....i jos neki stariji.

Srđan

Možeš probati i na mnoge novije, ali ti za to treba adapter, jer fizički spoj nije kompatibilan. Kod novijih od 2004 koristi se 7-pinski konektor za sondu, kod tebe je 2-pinski.

feco

Da, prvi korak je da isprobam sondu, onda čemo vidjeti šta dalje.
POLAKO I BEZ VEZE

baka

Feco, od nedavno si aktivan na forumu  :icon_thumright: i ja naprosto ne mogu vjerovati da još uvijek nisi kupio novi sonar  :sha: :eek:.
Hmm, nešto tu neće valjati, izgleda da nisi još dovoljno zaražen  :no: :uf: i mogu ti reći da si jedan od rijetkih koji se nije jako razbolio  :rofl2: što se tiče kupovine potrebnog i potpuno nepotrebnog pecaroškog pribora  :ok:.
Svaka ti čast!
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

feco

Greška baka, zaražen sam svim mogućim ribičkim virusima kao i većina ostalih.....a šta misliš šta upravo radim ?...listam po netu i tražim sonar   :stripii:
POLAKO I BEZ VEZE

baka

To sam htio čuti  :ok:. Pa ne možeš ti sad biti puno pametniji i drugačiji od nas, ostalih bolesnika  :uf:.
Jebiga, to ti je tako, 'ko ti je kriv kad se družiš s nama  :tongue1: :evil6: :laughing7:
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Neki bi rekli stariji, pametniji...a ono isto kao i mi malo mladji  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho