štap za teži djig

Autor Darko, Siječanj 09, 2013, 19:38:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

tole

:eek:.........  :flasica: :pije: :stripii:

....svašta se ovdje može pročitat....poučno...

rj

Citat: Alija  u Studeni 09, 2014, 10:37:19
Citat: ossa  u Studeni 09, 2014, 08:53:44
I ako nije lovan.

.....da može biti lovana boila,varalica to znam ...jer je bolja od drugih ili je posebna pa je zato ribe JEDU i kad nisu gladne ....ali molim te daj mi POKUŠAJ objasniti kako to štap može biti LOVAN!"!"!!!!
npr:
Kupi krkan LOVAN štap i ubija se od ribe s njim, ili netko ko zna zajebe se i kupi NELOVAN štap pa se nikako satati sa ribom !!!

Jbt treba otvoriti neku temu za slične postove,jači su od viceva (a, ima ih  :takoje: )

issss....tvoja vjera u duhovni svijet ne postoji ....ja duboko vjerujem da postoji "lovan štap"..."lovna mašinica" :toothy9: moj komšija i danas se vraća kući ako ga pitaš kud ide a štapovi mu u rukama  :uf:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

ossa

Apsolutno. Meni je juce doneo postar stap, na gradiliste, i odma me pitao gde je wc? Kazem jesi ti postar ili seronja. On se smeje. Posto se iskenjao (izvinjavam se na izrazu) pri isporuci. Velika je verovatnoca da ce biti lovan. Kao i kad te ptica pokaki. Malo sale nije na odmet.
Naidju krize, drukcije grize...

miha

sad prelazimo u neku drugu dimenziju nepoznatu čovijeku .....

miha

POSTOJI PETA DIMENZIJA NEPOZNATA ČOVIJEKU .OGROMNA KAO SVEMIR I VIJEČNA KAO BESKRAJ.TO JE PROSTOR IZMEÐU SVIJETLOSTI I SIJENKE.NAUKE I PRAZNOVJERJA I NALAZI SE IZMEÐU PONORA LJUDSKIH STRAHOVA I VRHA NJEGOVOG ZNANJA .OVO JE DIMENZIJA MAŠTE TO JE OBLAST KOJU NAZIVAMO     ZONA SUMRAKA .......

rj

kažu da smuđ najbolje grize u sumrak....to je to zona sumraka

tole

tema nam je otišla u zonu sumraka....

:evil1:

Jožef1

Citat: miha  u Studeni 09, 2014, 13:15:20
POSTOJI PETA DIMENZIJA NEPOZNATA ČOVIJEKU .OGROMNA KAO SVEMIR I VIJEČNA KAO BESKRAJ.TO JE PROSTOR IZMEÐU SVIJETLOSTI I SIJENKE.NAUKE I PRAZNOVJERJA I NALAZI SE IZMEÐU PONORA LJUDSKIH STRAHOVA I VRHA NJEGOVOG ZNANJA .OVO JE DIMENZIJA MAŠTE TO JE OBLAST KOJU NAZIVAMO     ZONA SUMRAKA .......
miha, zakon  :hi:  :stripii: :stripii: zona sumraka je dati 1200 eura za štap i rolnu- a nisu LOVNE  :stripii: :rofl2:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

kawasaki

jozef pusti price o skupim stapovima.pola ih prelazi na jeftinije i sve vise se hvali jeftino u zadnje vrijeme....tj ne jeftino vec ono sto valja.. :hi:
sta vrijedi skupo pa dodjes u situaciju ko neki matorci da se pogubis i hvalis sve po redu pa se i pogube malo
ili kao danas na Josavi hrpa kompleta od 500+ eura. ..i onda lik na hrdjavi leptir pobjedi
Brzi od Bolena.

dravski pecaros

Citat: kawasaki  u Studeni 09, 2014, 18:00:26
jozef pusti price o skupim stapovima.pola ih prelazi na jeftinije i sve vise se hvali jeftino u zadnje vrijeme....tj ne jeftino vec ono sto valja.. :hi:
sta vrijedi skupo pa dodjes u situaciju ko neki matorci da se pogubis i hvalis sve po redu pa se i pogube malo
ili kao danas na Josavi hrpa kompleta od 500+ eura. ..i onda lik na hrdjavi leptir pobjedi
ovo potpisujem...

grgech

jozef pusti price o skupim stapovima.pola ih prelazi na jeftinije i sve vise se hvali jeftino u zadnje vrijeme....tj ne jeftino vec ono sto valja..

nemoj zafrkavat, svoje najskuplje štapove kupujem upravo sada preko vas na pecarosu  :icon_scratch:
al, sam sebe uvjeravam i da valja  ;D

maverick

Pecam na skupe i na jeftine...ali tema je štap za teži jig...pošto me muči muka s ramenom s laktom...štap za teži jig treba da je sto lakši i u balansu s rolom da mi bude koliko toliko uopce moguce raditi s njim...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

prvo treba definirat šta je "teži jig" radio sam sa glavama 3,5g - 150g  :icon_scratch:

MIF

Odavno prozvakana tema..al jedno je SIGURNO..ma nije to dobar stap za tezi (??) dzig zato sto to pise,ne znam,Kajman..
Sto ljudi,sto razlicitih nacina ribolova.A ono sto pase meni,ja SAMO mogu preporuciti drugima.Sve ostalo je sranje.
Bez uvrede.

Jožef1

kawa- potpisujem kao i dravski  :hi: Pitam se, zašto se ne bi moglo napraviti odličan po meni vrhunski spin štap (varaličario sam preko 30 ljeta- i samo tako i pecao) za 65 eura. Možda zvuči smiješno ali nikako nije za ismijavanje. Zar bi jedan Döme Gábor dao svoj potpis na feeder da nije vrhunki, a cijene se kreću cca. 500-600 kn. ma gledao sam ja i rolnu, rolnetinu SHIMANO STELLA FI- to su prestrižne rolne, samo da ih imam i čuvam. Cijena bagatela: Stella 2500FI- 182990 Ft= 4650kn; Stella 4000FI- 187990 Ft= 4770kn, (cijene su okvirne- i variraju od 50-100 kn. Najbolje uzeti u Mohaču prozirni puni štap, 2,7m- 50-180g cijena 5400Ft cca. 135kn fenomenalan štap za nabildane ali i za moju malenkost. Mogu ti reći kako je Daiwa iz Djakova rođena za spin :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....