Titel T9

Autor maverick, Kolovoz 30, 2017, 20:21:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

baka

Sjetio sam se, najvjerojatnije auspuh od webasta.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

full net top

Jos samo antialgin i spreman je za sezonu.

pajdo77

Dotjeran je ko curica,

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

Odlično izgleda...ovi paneli su bas dobro sjeli  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Odličan čamac, pogotovo ovakav kako ga je Tunjo sredio, ali svaki put kad vidim taj Titel 9 odmah me ubode u oko ono toliko usko gazište da mi nije jasno kako su to mogli tako napraviti  :eek:
Ne znam kako bi ja hodao po tome, pa malo-malo bi završio u vodi.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

retfala

Stigli novi prozori.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Tunjo...sta da kazem...extra... :clap2:
Šajzika...ovi nema da magle i rose u kljucnim trenutcima...zna matori sta radi  :stripii:

Dbozuric

Baka manje bambusiranja i sve ok

pajdo77

Što bi babe sa ovih prostora rekle,makni se od tog prozora,ubit će te propuh

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

šajzika

Retfala je jedan uporan momak. Ak se ne smije znojit i maglit staklo, on ce to rjesiti :stripii: Stvarno me iznenađuje koliko rada, truda i novaca je on ulozio u taj camac.

Od njega sam davno vec ocekivao prelazak u neku drugu ligu sto se tice camaca s kabinom. :hi:
Audentes fortuna iuvat

retfala

Ovaj camac imam vec 18 godina. Nisam ni sanjao da cu ga toliko dugo koristit. Nisam uspio naci malo veci rijecni camac jer ih na trzistu jednostvno nema. Zbog toga sam se odlucio na ozbiljnu rekonstrukciju titela.

mossi

Prozor izgleda svetski.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

maverick

Ponuda kabinasa je ogranicena...vise nema ni Sharka za kupiti...ovo novo od plastike...svima je jasno da je kvalitet upitan...Raditi aluminijski istih gabarita nije rijesenje...u ovom ima sve...A su bas odlični...malo pranja...antialgin i na vodu...U naredna dva tjedna svi slijecemo ...tako da molim lijepo neka se ribe na Dunavu pripreme na ove momke  :stripii: