Titel T9

Autor maverick, Kolovoz 30, 2017, 20:21:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

retfala

25 sigurno...ali runner ima neka inovativna rijesenja iz projektantskog biroa šimić-ruppe...tako da nas njegove brzine mogu i šokirat  :toothy9:

pajdo77

Pričam sa Elonom Muskom o prvom putovanju ljudi na Mars,plače čovjek. Kaže odgađa se do daljnjeg,netko mu maznio par litara raketnog goriva. Bog zna na čega ide ta tvoja yamaha  :stripii:.

retfala

Doslo je vrijeme za ozbiljan remont...vec dva dana skidam opremu...danas ce doci maverick skinut motor..

rj

izbaci grijalicu .....  :baba:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

retfala

Nemam grijalicu...imam webasto koji je bezopasan..

retfala

maverick

Jbg, Maverick je danas zaboravio na tebe...odnijelo me na neku drugu stranu... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

Još malo...marijo hvala ti puno...odusevljen sam

maverick

Majstoru se ime piše velikim slovom...nabijem te  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Susjed šta učini bicikl od tebe, ovaj kombinezon ti je za 2 broja veći  :occasion14: :stripii:

retfala

Danas bio majstor za kedere stavit prozore :stripii:

maverick

Još jedan dan dok namontiramo motor i brisanje iz imenika  :stripii:

ljuska

meni to izgleda ko da mu provaljuješ u čamac :stripii:

No

:hi:
Meni to izgleda kao brušenje, uređivanje i obnavljanje čamca, ali i prijateljstva   :ok:

:occasion14:

maverick

A pomažemo si koliko možemo i kad treba...šta cemo...sad imamo toliko godina da nam je kasno mjenjati prijatelje  :stripii: