13. Monarch-Dok Kup 15.10.2017. Dunav - Dalj

Autor DOK, Listopad 09, 2017, 08:50:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DOK

Ove jeseni održava se 13. po redu Monarch-Dok kup, natjecanje u ribolovu na grabežljivice po pricipu "ulovi - uslikaj - pusti" na poznatoj Dunavskoj krivini u mjestu Dalj.
Ovo tradicionalno okupljanje nije samo natjecanje, nego i prilika da se družimo i upoznamo sa mnogim novitetima iz MD proizvodnje.
Uz ukusna slavonska jela i vina natjecatelje očekuju i vrijedne nagrade, fond nagrada iznosi 10.000 Kn.
Kotizacija iznosi kao i uvjek do sad - 150 Kn.  Registracije natjecatelja na sam dan natjecanja od 11:00 h.

Ukoliko dolazite iz daleka i potreban vam je smještaj molimo da nas o tome izvjestite pravodobno.

Dozvoljen je ribolov isključivo umjetnim mamcima a prvi sat je poželjno da koristite naše mamce.

Dobro nam došli, vidimo se u nedjelju u Dalju.

Vaš MD Team !

Dukulele

Nemam kociju na raspolaganjima, ako ce tko picit i nece zaguzit do ranih jutarnjih sati - povezo bi se :P
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

Hunter

ja bi volio uvelicat manifestaciju svojim prisustvom (doduse ne ko prosle godine kad sam pobjedio na šanku!) ali imamo zadnje kolo lige pa ne mozemo!  :no:

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Ja ako stignem od obveza, a pošto Hunter ne dolazi...moracu ga zamjeniti na šanku... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Sg.Pepper

Bit cu takodjer negdje oko sanka! Pa ako je neko za pivu nek se javi :pije:
dec d vej aj lajk it....

Hunter

Citat: maverick  u Listopad 13, 2017, 06:42:35
Ja ako stignem od obveza, a pošto Hunter ne dolazi...moracu ga zamjeniti na šanku... :stripii:

:pije: :flasica: :occasion14: Samo jako i bez stajanja od 10:00-23:00 pa ovjerit kandelaber pred ravličem!  :toothy9:

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

Luckycarp

Get allways a Lucky-carp

mossi

Lala i ja još ne znamo da li dolazimo.  :uf:
Što bi reko ciga sinu: Ima šanse 30% da idemo na more, a 100% da ne idemo.  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

No kod nas je bolja šansa da idemo, da ne idemo i dalje je tu negde.  :rofl2: :rofl2: :stripii: :stripii: :stripii:

ivan 84

I tata bi sine...

kawasaki

Brzi od Bolena.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

Brzi od Bolena.

joker

prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata