Pomoc oko sredjivanja Tiger sharka

Autor Dzeg, Studeni 07, 2017, 15:52:12

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Dida...ono ces morati skidati dole...pa nesto drugo nalijepiti...Tako smo kod Ćagija exerimentirali i na kraju skinuli tepison i zalijepili drugi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dzeg

Stigao materijal za fiberglasiranje 😀 za vikend palim pećku u garaži i bacam se na posao. Posla nikad dosta a zena kuka kako me ne vidja u opšte, da više gledam svoj camac nego nju.  :violent1:

maverick

Zamisli sta ce tek reci kad dodje ljepse vrijeme   :uf: ali vjeruj mi...samo budi uporan..s vremenom se naviknu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dzeg

Mogu zamisliti samo, ali na leto ja malog za ruku pa na pecanje i Lido, ako zeli moze da nam se pridruzi. 😀

Dzeg

Dobro dodje pomoc i oko vrata, ako imate neke predloge slobodno saljite, ima do vratajos rada ali treba i o njima razmisljati.

baka

Razmisli o roleti, imam je na svom sharku. Vrata kakva god da staviš uvijek će ti smetati.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Dzeg

Ako moze neka slika bio bih ti zahvalan. Klasicna roletna za prozore?

baka

Da, najobičnije, iako sam ja sad stavio plastificirani aluminij rolete.
Ma to ti kažem ako ti je čamac sad gol, bez izolacije, možeš vodilice roleta zalijepiti stakloplastikom  bez problema po bokovima vrata i onda saviti i zalijepiti po plafonu kabine. Jedino moraš paziti da u kabini ostaviš barem 2-3cm lufta od krova da možeš izolaciju staviti, a da ti ne smeta za klizanje roleta.

Ne znam jesi li skontao što sam htio objasniti, ali vidjet ću, ako se budem sjetio, probati ću uslikati. 
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

https://goo.gl/images/6sprHX  evo jos jednu  :stripii:

Dzeg

Kako dobra ideja, to mi nikad nebi palo na pamet. Nisam u potpunosti skontao deo gde se uvlaci ali pretpostavljam da roletna ne ide odmah u rol nego po duzini krova pa pri kraju kabine se rola. Jedino u tom slucaju mi treba puno roletne. :icon_thumright:

Darkobozuric

hrvojeOS

...ima i jeftinija varijanta,vrata sa šarkama koje se skidaju(kao sobna vrata),te kad smetaju(kad smo dvojica),skinem ih i u kabinu ispod madraca...

Dzeg

Ova varijanta sa roletnama mi se bas dopala ali ima puno truda i posla a i dosta je skuplja. Sad pored svih troskova oko camca tesko da cu i to da realizujem. Polako prvo da izadjem na vodu a onda cu kao i vi cekati zimu da doradjujem stvari po camcu. Nije losa ideja sa šarkama pa ih skinuti po potrebi, imam stara vrata ali mi se ne svidjaju, mozda ih i samo ofarbam pa da bar liče na nesto dok ne ukradem neko resenje od vas. 😀