Nelovljivi:)

Autor šajzika, Prosinac 11, 2017, 06:27:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Nisam našao slicnu temu pa da probamo vidjet vaše nelovljive favorite.
Pod nelovljivi, mislim na one varalice u koje se ljudi "kunu" a vi niste imali uspjeha tj razocarali se.

Meni osobno Dok vobleri nisu donjeli srecu na Dravi, probao razne modele i dekore  ali nikad ni kvrc :)
Znam da dosta ljudi samo na njih klepa :stripii:
Koji su vasi nelovljivi?
Audentes fortuna iuvat

maverick

Definitivno je spisak podugačak...jučer gledam kod Tonyc...puna kutija lijepih guma..od ovog...od onog...Jbg nisam to nikad ni vidio a ne lovio s njima...Valjda sam seljak ali drzim se klasike...guma je 90 posto orka a vobler 90 rapala...navikao ja na njih oni na mene...A sve ostalo...isprobao...nikad nije tako bilo konkurentno u mojoj ruci da izbaci ovo dvoje iz upotrebe. No ovih dana otici cu i ja sebi kupiti tih šarenih gumica, čisto da ne budem kao jado jadni kad otvorim one kutije  :stripii: Ali medju top ne lovne su mi ružni pačići...svi love, svi ih imaju..imao sam ih kantu i prodao...samo mi zivce kidali...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dukulele

Gume su mi sve nelovljive :)))))))  Ja to nikad necu znat i nikad necu upecat na gumu nista zauvijek :/  A nakupovo sam ih da bi mogo okititi  Tvrdju za blagdane.

Sto se tice nahajpanih a nelovnih voblera,  top mi je Ugly Duckling sve novije varke.   Apsolutno nista u najlovnijim periodima na njih,  a i nisu mi bas radom nesto (cesto se izvrcu pod utjecajem bocne struje, letaci su osrednji, kontrola osrednja)...
Jedini Ugly Duckling koji mi je bio super lovan je onaj prastari od prije marije bljuzge,  ali sam imao samo jednog kojem je lijep bucov presudio na petom kilometru ...

Etogac :)
Trenuti "to-go" set mi se sveo na Rapala+nesto Dok  i moje homemade varke" - sve ostalo je bizuterija na zidu :)
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

mamijo

Relax Kopyto shedovi ... ja ne znam kako to drugi ulovljavaju na njih ....  :dontknow:
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%

joker

Sve stvar navike kakvu imas na tu se naviknes  kako i sta s njom a ovako nasiroko im ih pun k sam caris punu torbu.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

mossi

Imam dosta neupisanih voblera svih fela, ali to prepisujem manjom minutažom do bez minutaže.  :stripii: :uf:
Gume manje više sve upišem, imam ih puno različitih .. nemam pojma dal ima neka neupisana.
Zanimljivo je što imam neko gvožđe koje nikad nisam upisao, a dobilo je dosta minutaže.  :sha: :eek:

nele01

Pre jedno 15 god naletim povoljno na action plastics shedove i uzmem oko 150  kd. Ali nista, bukvalno nista nikad nisam dobio na te gume. Jedva sam se ja toga resio. Svasta sam pokusavao, npr.smudj jede ko lud, sargarepu da mu bacis on bi je uzeo ali action-plastics ni da pogleda. I meni je Orka 80 % svih guma ali sve zivo probam, ali action-plastics nikad vise u zivotu necu ni pogledati. :stripii:

Hunter

obicno se upisem na ono sto sam se nakanio upisati ali dvije varke nisam...orka shed i DUO Bay Ruf Manic. orka iz razloga sto ju nikad u zivotu nisam bacao zbog ruznoce samo sheda , a ovo drugo govno ne upisah ni na moru ni na kopnu kad je riba najvise bila aktivna.

yopatami1

Nelovljivi
Orka preko 12 cm

nele01

Citat: yopatami1  u Prosinac 11, 2017, 17:15:12
Nelovljivi
Orka preko 12 cm
:stripii: a ja samo to i fosiram kad dodje kasna jesen. Svaki teren svoja pravila ima.

yopatami1

Temu sam tako i razumeo.
Radi se o varalicama koje nama nisu uspešne, a drugima jesu.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

nele01

Bas zato sam i napisao. Inace na one action plastics apatinci su razvaljivali, ali na ovim terenima se nisu pokazali. Ovde kod mene mnogo ljudi nece ni da pogleda HJ12 a meni jedan od najubitacnijih voblera i to selektivno za krupnog smudja.

yopatami1

Vremenom se rešio nelovnih varki, s tim što uvek imam po nekog pokojnog silikonca ili vobler kojima dajem šansu samo kad hoću da ispitam nepoznat teren.

mossi

Kad ispitujem teren jigom - stavljam favorita!