Čestitke na ulovu soma

Autor jura, Studeni 17, 2012, 21:43:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kockar

Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

alexdja

Citat: šajzika  u Listopad 06, 2019, 20:25:06
Cestitke SMT  na izvanrednom ulovu.

Gledam iz dana u dan izlaziš i konstantno loviš. Ne smeta nizak vodostaj, sunce, mjesec a ni vjetar kao danas ( baš sam se nasmijao kad si stavio sliku jedrilice).

Jednom je Maverick rekao da se dobar pecaros prepoznaje po konstantnosti. Svakom se zna zadesit da ga usere sreca tj sretan dan ali samo  pravi pecarosi love konstantno i prilagode se skoro svakoj situaciji. Mislim da si ti to pokazao.  :hi:

Sto se tice C&R , tu se tesko ima sta reci, pustas vec drugi puta kapitalnu ribu sto je za svaki respekt.
Pokazao si primjerom da nije lijepo ni generalizirat sve Apatince, nismo svi isti i svuda ima kukolja , svakako si osvjetlao obraz.
Sve u svemu želim ti još puno kapitalnih riba, lijepih slika i videa :notworthy:

Da ne prepisujem...

Slažem se sa ovim gore...

SMT :hi:
       Nema više divljeg bučka. :no:

majstor

SMT  :notworthy:  Velik ribolovac i čovjek. :takoje:

dravski pecaros

Druže SMT nema se tu puno šta pisati izimna čast mi je što si jedan od nas   :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14:

silure

Svaka cast sta drugo reci...  :occasion14:

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

No

Pravi čovjek i pravi som, sastali se na istom mjestu u isto vrijeme.
Rastali se vjerojatno sretni obadva.

Pridružujem se čestitkama.

:occasion14:

retfala

Druze čestitam ti...velik si ribolovac

alex7777

SMT

Momci i drugari,

Fala!!!

Mnogi od Vas me poznaju pa ste preterali sa pohvalama, rasplakacete me :stripii:...

Veliki mi je kompliment ako ste prepoznali neke ljudske osobine...  Po tome se ljudi pamte, HVALA svima :hi:..

Za moto gp sam star, i želja mi je veća od talenta, tako da ostaje samo ribolov :stripii: :stripii: :stripii:...

Love ljudi i mnogo veće somove ( meni je svaki som veliki)... Ovaj mi je možda i najdraži, prilagodjen pribor, struna, drill, sve... Šta je to bilo 15- 20 min, raketa prava- som atleta, koliko begova, koliko puta vrh stapa pod čamac... Totalni ribolov...

Čekao sam samo taj jedan udarac od jutros u danu kada mnogi kažu da ne radi, imao sam neki predosecaj da sam mu u “spavaćoj sobi”... On nije izdržao... Trebali su samo da se stvore neki uslovi na vodi za dvoboj...

Borba je bila takva, da sam ja ovaj put pobedio, nije bilo dileme da li ću mu pokloniti život... Strašan borac i otpor, sila... S moje strane je samo pružena ruka protivniku na časnoj borbi :hi:... Razmontirao je i on mene i ja njega...Hteo sam snimati kamerom ali nije bilo šanse, šetao me po čamcu levo desno, penjao na pramac i dobro preznojao...

Obično tražim i drugoga, nisam ovaj put, sklopio sam štap, bio sam zadovoljan... To je bio taj osecaj sto kaže Mister No :hi:

Hvala Vam svima još jednom... Počastvovan sam :hi:

ps

majstor

Punici mi nije jasno zašto se toliko trudim da ulovim ribu a onda je pustim.  :sha: Pa puno sam puta pobjedio u šahu i nisam protivnika zatukao i pojeo.  :uf:
Velika borba i ti si ispao još veči pobjednik. Predivan osjećaj poraženom pokloniti život.  :notworthy:
A najviše te cjenim jel si me posjetio da bi se uvjerio da sam se oporavio. To ti nikad neću zaboraviti.  :hi:

Stepa

Uh sad vidio  :hello2: lijepa fatkljika :ok: moje iskrene čestitke  :icon_thumright: pošto ti ne piješ ja ću nazdraviti sa kojim Massom

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

SMT

P.S., Majstore, Stepinjo,

:icon_salut: :icon_salut: :icon_salut:...

Bistro i Vama svima... Neka ovaj moj bude najmanji u galeriji...

Ja sam se danas morao brijati, obuci košulju i sve sto ne volim, ponedeljak mi, moram zaraditi za ovu svoju gimnastiku :stripii: :hi:...  A kući ozbiljno razmatraju da me upute na neku stručnu analizu :stripii: :stripii: :stripii:...

Ko može danas na vodu, čini mi se da je dobar dan za pokusati :hi:...

pajdo77

čestitika na lijepom ulovu i humanoj gesti  :ok: