Čestitke na ulovu soma

Autor jura, Studeni 17, 2012, 21:43:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

TonyC

Mariorhr

Stepa čestitam  :clap2: :clap2:  Vidiš da je rakija skinula maler  :stripii: :stripii:

Stepa

Citat: ossa  u Prosinac 14, 2014, 23:02:51
Nemam reci stepa. Cestitke.
Hoćeš reći kojim priborom i malo bliže o ulovu ?  :hi:

Štap Garbolino 15-50 2,40
Rola Red Arc 4000
Špaga Posedion 0,17
Varalica Triger 12 cm

Moram iskreno reći da sam ovaj put imao sreće više nego pameti,ubo sam ga sa same strane tako da mi se špaga nije mogla izdrljati na ustima soma.
Ostalo je sve rutina dugogodišnjeg ribolova na Dunavu,mjesta panici nije bilo jer je imao čist tok Dunava i cca 50 met je izvukao i na toj distanci sam ga ostavio dok ga voda nije izbacila gore tada sam uz pomoć motora prišao bliže njemu i to je to.
ps:i ovaj put želim skrenuti pažnju na špagu posedion :sha: kupujem na aliexpresu 300 met za 52,00kn ako otvorite vidjet ćete za koje renomirane marke namotavaju istu špagu :hi:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Stepa

Evo slikica varalice Triger 12 cm dekor lubenica

Mrva

Ive

Stepa svaka čast,koja udica je bila? 570h 6/0?
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Grof

Tu je brate odmah iza panja

šajzika

Stepa :hi:
Znao sam da ti je dosao na muvaroski pribor. Stvarno predivno
Audentes fortuna iuvat

kockar

Stepa cestitam, ribetina na lagan pribor,  bio sam neposredno po ulovu u blizini.

Drugarski i dobronamerno, zaista mi nije jasno sto je problem staviti metar najlona?

Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

grga

durmy

Stepa

Slaven

Stepa

Citat: kockar  u Prosinac 15, 2014, 11:57:58
Stepa cestitam, ribetina na lagan pribor,  bio sam neposredno po ulovu u blizini.

Drugarski i dobronamerno, zaista mi nije jasno sto je problem staviti metar najlona?

Ma nisam imao uopće namjeru da lovim soma :no: :no: Kvačak me nagovorio da ostanem sa njim :uf: kao grizu do 5kg ali meni sa 5 bio predznak :rofl2: :crutch: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: ali razmislit ću stvarno o najlonu :takoje: :takoje: :bye: :icon_salut: