Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Zadnji izlazak na vodu je bio skup... silovao sam camac i motor, kako bi razbio debeo led oko njega.  Rezultat svega je, dva odesecena vrha na original Yamahinoj elisi...

Za moj pristup stvarima, kupovanje skupih elisa je bacanje para. Odlucio sam se za kinezaru... aluminijumska propela, kosta 75€... ide uskoro na camac... deluje korektno....

Stara Yamahina ide na varenje i farbanje... kazu, da je naprave kao novu za neke pristojne novce...

Ukoliko kineska bude radila posao, Yamahinu necu ni vracati...

Ako ne budem zadovoljan sa obe, ici ce nova orginal...

Pustimo vreme, da odradi svoje!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Garofeeder

Ti Kinezi su OK, malo je deblja sama ostrica elise, vjerojatno malo veci otpor ali nista im ne fali.

Ne znam gdje ces raditi, prije par godina sam slao savijenu elisu od BF30 nekud kod Zadra, lovu uzeli, zaliboze napravili.

Dunavac mi se dosta otopio, odoh i ja probat svoju savit  :toothy12:

SMT

Cekam da vidim za ovu kinesku... ako je to ok, svaka popravka preko 50€ je besmislena. Ovu dobijem za 1 dan, za 75€.

Garofeeder

Ionako ces napravit obje, svakako ti treba rezerva.

Ne izvukoh se iz Dunavca, moj dio odledjen parsto metara dalje cep. Vozikao se pod lerom, zasvirala temperatura, vodu baca tek kad dobija makar malo okretaja.

Ajd, imam set impelera na lageru, samo gledam kako cu ladju izvuc, plitko...

maverick

Denis je slao u Bg...inox...dobro su naparavili...smanjivali...svasta nesto...moze se elisa srediti za malo para...a neces biti tuzan ni s ovim kinezom  :ok:  Iz tih razloga gdje se ne mogu suzdrzati jer kao nije riba radila kad je bilo normalno vrijeme pomislio da ce bas raditi u extremnim uvjetima...onda silujem i čamac i motor i strunu a ponajvise sebe...a nekako to mi vise nije draga opcija he he
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"