Ciljano varaličarenje soma

Autor Kugla, Siječanj 13, 2013, 21:49:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

VELJO

mnogo teške ribe za svoju veličinu!  :alas:
Najveća je mana demokracije činjenica da glas idiota i pametnog vrijedi jednako!!!

maverick

Macak je pripremio pribor za soma, multic i stap od 100 grama i 100 cm duzine  :thumbsup:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Kugla

A uuuu Mačak somovi su u problemu!  :occasion14:

Lomnica_city

Evo ga prvi deo tog filma, posto traje nekih sat i 18 minuta recimo verovatno ima jos nekoliko delova, treba da su svi na istom sajtu...

Edit: Nasao jos...
  deo II
deo III
Ne znam da li ima jos delova...

Juzba

Da, odlični su, mislim da sam ih postavljao na vukovima ili varaličaru, davno :icon_thumright:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Ive

Pa da kod njih se sve pušta i naravno da se ima šta upecati.
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Greys

Budući da smuđ ulazi polako u lovostaj, na potez Kopačkog rita se nesmije, a na Dunavu nemamo zabranu na lov soma, čekam samo topliju vodu, konstantne temperature u lijepom plusu i na vodu. Pripremio sam si novu strunu, Whiplash Orange Blaze 0.15mm (čitaj blizu 0,30mm, realne debljine :icon_biggrin: ), naručio sam si još nekog silka za predveze, glavinjare i guma su tu...

Kugla

Tako je Greys ovo se čeka, iako je to još teže od smukia, ali kad udari onda je festival  :icon_thumright:

Retfalački mačak

Kugla

A šta nam fali  :icon_thumright:  Som je som njega je puno izazovnije loviti, nikad neznaš kakav primjerak će udariti.

VELJO

Po čemu je soma teže uloviti od smuđa??? Ako mu znaš navike isto je ...  ni kod smuđa ne znaš jel će lupiti od 1kg ili 10kg!
Najveća je mana demokracije činjenica da glas idiota i pametnog vrijedi jednako!!!

Retfalački mačak

Citat: Kugla  u Veljača 10, 2014, 19:44:22
A šta nam fali  :icon_thumright:  Som je som njega je puno izazovnije loviti, nikad neznaš kakav primjerak će udariti.
Osim soma ništa. A on najbolje udara u limburgu mjesecu. :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Retfalački mačak

Citat: VELJO  u Veljača 10, 2014, 19:49:22
Po čemu je soma teže uloviti od smuđa??? Ako mu znaš navike isto je ...  ni kod smuđa ne znaš jel će lupiti od 1kg ili 10kg!
Potpuno točno.  :ok:

Kugla

Poštujem svako mišljenje, netko je ovdje na forumu spomenuo kako je varaličariti smuđa rudarski posao, ako će mo to tako definirati onda je varaličariti soma rudarski posao x2, što se tiće soma nije isto kao kod smuđa tako mi je svejedno jel udario kilaš ili neki od 5 kg ide van ako se dobro zakači jer nije neki borac, dok kod soma to nije tako, sa manjim je lako ali ako je veči to je već druga priča.