Daiwa Tournament SW Ags

Autor kawasaki, Rujan 22, 2018, 10:06:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki

Citat: No  u Rujan 23, 2018, 11:33:18
Odg: Molim pomoć
Ožujak 19, 2018, 17:15:31 poslijepodne »

Dali netko možda zna gdje se može kupiti vodilica AGS® carbon fiber za Daiwu tournament ili ima li tko možda polomljen takav štap da bi htio prodati vodilice

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Pitao sam tu na forumu dali netko zna i nitko se nije javio.
Ne znam dali mi prijatelja uopće zanima da to radi. Budem ga pitao pa ako hoće napravimo kontakt i  :ok:
No druze nadam se da ce  Michael riješit stvar,

svakako javi u temu.

:takoje:
Brzi od Bolena.

No

No

Evo samo da javim, michael1, može riješiti tu vodilicu,- korektan čovjek.
Da kao posrednik oko ovog problema s daiwinom ags vodilicom ne idem u detalje, uglavnom sve 5.  :ok:

kawasaki

E to su lipe vjesti zahvaljujuci forumu  :hi:
Brzi od Bolena.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

zanima me ponovno ovaj model ali 2,4 28-84 i cini mi se da sam negdje pročitao da ih imaju Sajzika i mlb  :hi:

možete li dećkovi napisati koji model i akciju imate i ako kakav vam je štap  :hi:

zanima me štap za čamac i jig u rasponu 15-60 grama jig glave i kako to Vama izgleda u oštroj vodi  :sha:

i za ovaj period kada možemo pored smudja očekivati brku u punoj snazi   :crutch:
Brzi od Bolena.

šajzika

Imamo drugacije modele.
Taj u naslovu imam ja a mlb ima bez sw ak se dobro sjecam , duzi i nejednaki djelovi.
Za ovaj model sto ja koristim imam samo rijeci hvale.  Stap super cita dno, komotno bacam i 10grama.
Najjace sto sam bacio 2oz fishhead s gumom i spustio na nekih  17 m dubine u baš jakom protoku i moje mišljenje je da stap nije za to.
Povije se i neznam iskreno koliko bi imao snage za probiti ribu u toj situaciji. Po meni za jaku struju i dubinu ipak treba jaci štap.
Najveca riba bik 17kg

Mlb ima  vise iskustva opcenito a i po broju izlaska sa svojim stapom plus sto je izvadio onog  jednog brku 50 60 kg.
On ce ti svoj ljepse opisati
Audentes fortuna iuvat

SMT

Da ne budem portparol Formaxa ali spomenucu da je kod njih ovaj štap nedavno na nekoj akciji bio 200-220€, pa još povrat poreza na granici... Zaista atraktivna cena bila...

Treba ih pratiti preko sajta, na najskuplje komade daju i po 30-40% sniženja u odredjenim periodima... Doduše i osnovica je jaka ali bude to jeftinije nego na crnom tržištu...

mlb

Neću ništa komentirati dok rođo ne prizna pravu istinu o svom štapu!!  :stripii:

kawasaki

ima li tu i jedan koji može baciti kamen na istinu  :eek: :sha:

ajmo rođo priznanje na sunce  :stripii:
Brzi od Bolena.

šajzika

Ma pusti mlba , to je interna zajebancija.
On ima stariji model koji nije sw i 260cm
Kupio si , probaj pa javi.

Audentes fortuna iuvat

kawasaki

Citat: SMT  u Listopad 23, 2019, 21:18:01
Da ne budem portparol Formaxa ali spomenucu da je kod njih ovaj štap nedavno na nekoj akciji bio 200-220€, pa još povrat poreza na granici... Zaista atraktivna cena bila...

Treba ih pratiti preko sajta, na najskuplje komade daju i po 30-40% sniženja u odredjenim periodima... Doduše i osnovica je jaka ali bude to jeftinije nego na crnom tržištu...
ma to si sto posto u pravu sto se tice Formax je tu najjaci po akcijama..samo mi se ljeno voziti preko ili opterecivati nekog da mi kupuje. pa onda iz fotelje narucim i drugi treci dan mi opet u fotelju dovezu. samo da tu granicu maknemo i bit ce nam sve lakše...  :hi:
Brzi od Bolena.

kawasaki

kupio sam ovaj model Daiwa Tournament AGS 240cm 28-84g

Daiwa
Tournament AGS 240
mit 240cm und 28-84g Wurfgewicht

High-End Spinnrute mit geballter Kraft

Alle Ruten dieser High-End Serie sind mit Daiwa AGS Kohlefaserringen ausgestattet.

Sie verfügen über eine extrem schnelle Aktion und sind sehr steif - ideal zum mittelschweren Gummifischangeln auf Hecht, Zander und Barsch.

Bei diesen Deluxe-Ruten wird jede Köderbewegung und Bodenbeschaffenheit unmittelbar auf den Angler übertragen.

Da die Tournament AGS eine steife Aktion besitzen, eignen sie sich auch sehr gut zum Twitchen von Wobblern und Oberflächenködern.

Dank des HVF Kohlefaserblanks in Kombination mit der X45 Kohlefaserkonstruktion wurden äußerst leichte und verwindungsfeste Blanks geschaffen, die nach dem Wurf sofort in die Ausgangsposition zurückschnellen (außerdem reduziert es die Gefahr von Rutenbrüchen um ein Vielfaches).

Die Verwendung der AGS Beringung optimiert die Rutenbalance weiterhin und trägt wesentlich zur schnellen Aktion bei.

Special Features:
HVF Kohlefaserblank, AGS Kohlefaserringe, X45 Kohlefaserkonstruktion, V-Joint Zapfenverbindung, ergonomischer DAIWA Rollenhalter, hochwertiger Hard-EBA Griff, und vieles mehr …
Rutenfarbe:   dark
Rutenteile:   2
Transportlänge:   126cm
Griff:   Split EVA
Eigengewicht:   160g
Rutenlänge:   240cm/8ft
Ringe:   8+1
Wurfgewicht:   28-84g
Blank:   HVF Kohlefaser

Brzi od Bolena.

šajzika

Taj imam i ja
Meni je super. Brz, ostar i dobro cita. Jedino sto po meni nekih 50 grama uvrh glave.
Probaj pa javi.
Audentes fortuna iuvat

majstor

Izgleda predobro i sigurno je kvalitetan. Nahebali ste me skoro da ga kliknem na Ebayu. Odustao sam, mada sve više varaličarim, iz razloga što je voda najdublja 2 - 3 metra kod mene. 17 metara dubine  :eek: :takoje: toga mi nemamo.  :hi: