Daiwa Tournament SW Ags

Autor kawasaki, Rujan 22, 2018, 10:06:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Matori,

Tebi treba 14-42 tournament na 240... Ne znam da li ga rade takvoga, mislim da da... Ja imam gore ovaj jači, to ti je prejako za Dravu...

Imam samo reci hvale za taj štap u smislu kvaliteta...

maverick

To sam i zamisljao...tih nekih cetrdesetak grama...cijena tih stapova po kojoj bih ih mogao nabaviti je nekih tristotinjak i sitno eura...nadam se da je to prihvatljivo ako imaju takav neki model koji meni treba
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Dacu ti neko svoje vidjenje...

Lagan, brz, vizuelno efektan... Drska do lakta...Da li je blank od ovog ili onog karbona, meni to u primeni ništa ne znaci... Ja imam njega I CTS revo 18, preklapaju se u nameni, jedan mi je višak... Rano je još da nešto kažem, nisam siguran da ću zadržati CTS... Radi se o dva dobra štapa, teško mi je da odlučim šta je tu bolje...

Taj tournament mi je bas legao... Na njega ti ide neki Lt 3000, dobijaš komplet sa kojim možeš po lakoći pecati 2 dana neprestano...

Po meni taj štap za taj kvalitet, nije skup... u poredjenju sa drugima

SMT

Ide mu uz boju čamca i motora :stripii:...

To sam zaboravio napisati

maverick

A ici cu pogledati ovih dana imaju li u ponudi...a za te pare mi ne ide ni uz što....ide mi uz karticu koju nosim oko vrata a na njoj piše krkan  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

14-42 gr
al problem je što ćeš onda morati uzeti i 28-84 gr kako bi pokrio sve ribolove Drave i Dunava.  :stripii:
Dužina 240 cm.   :icon_thumright:
Brzi od Bolena.

maverick

Imam lesatha za soma i Dunav...ne bih tu nesto mjenjao. Problem mi je taj stap za allround po Dravi

SMT

Ja imam morethana branzina SW AGS na 240, 14-42g... Taj tournament je sledeći ispod njega... Ako on u nekom odredjenom procentu liči na morethana, bićeš više nego zadovoljan... Čita kao sonar, svaku prepreku u detektuje, uz tanku strunu to je to...
Pecanje smudja sa takvim štapom i glavama 10-12-15-17... do 21-23 grama je pravo zadovoljstvo...Može on i teze poneti ali tu već idem sa drugim-jacim štapom... Kad moram uzeti jači štap zbog vodenog toka i težih glava, to mi je sve nevoljno, kada se priča o ribolovu smudja... Ali moram i tu polemike, nema...

Razmisli ti i o nekim graphiteleaderima za Dravu... Ako ti je to dostupno negde po Hr da probas... Tiro serija je zanimljiva... Tu bi trebali biti sa cenom kao tournament, čini mi se... Možda je samo malo koncept drugaciji...

maverick

Kaze mi kolega koji je imao dva tournamenta da mu se ne svidja spoj gornjeg i donjeg dijela...on je cesto morao provjeravati tokom pecanja...jeli imao tko slična iskustva

SMT

Eto ti :stripii:... meni to odlično...

Meni se ne svidja na mom CTS-u ( gornji ide u donji)... jbg :stripii:

Na mom tournament u, zacementirano...

maverick

SMT

Svakako :stripii:...

Koji god da je spoj, ako beži gornji sa donjeg dela, ne valja... :no:

Ja sam se na taj trn navikao, na svim mi je štapovima osim na CTS... Ali i on je ok , za sada :hi:

kawasaki

Trn na sva tri AGS-a perfekt.
Trn im je V joint, a time se D kuca ponosi.
  :hi:
Neko ili ima trn za reklamaciju ili tu nesto smrdi.  :hi:
Brzi od Bolena.

rapala

Pozdrav,

jučer sam gledao taj štap u Fisermanu.

ali oznaka je 802HXHFS -- da li je to isti štap o kome pričate jer druga šifra na njemu (802HFS)

prvi put kupujem tako skup štap pa me zanima.

dvoumim se između Sportex Revolta 21-56 - 40g  240cm/270cm -- za to nisam još siguran koja dužina i ovog štapa o kome se pisalo u 240 ili 270

vidim da svi pišete da uzmem 240

ako može pomoć da se ponovim što ranije :P

Hvala

vratit će se rode