Antrax labaratorij

Autor maverick, Studeni 30, 2018, 19:03:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

feco

Čestitam i ja.....uvijek je lijepo čuti kad se neko ponovi  :occasion14:
POLAKO I BEZ VEZE

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

alex7777

Rap

Cestitam!

lik iz Zg prodaje 18 ks za 350€ ako te interesira da podebljas kilometre

šajzika

Ako pricamo o Tomosu 18, hvala ti ko bratu :stripii:

Bolje javi ak vidis parsun 15 4t za sitne pare u super stanju, prodam T10 i nadodam tih 200 300 eur i imam 4t motor s kojim Dunav nije prepreka
Audentes fortuna iuvat

baka

Čestitam Zdenko, daj malo opširnije, dimenzije, debljina lima, širina u dnu.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

šajzika

Kolko sam ja nešto mjerio 515, 125 dole i 175 gore. Almg3 3mm, korito lagano V, lagan camac , sam  podignem prednji kraj iznad glave i podvuce se prikolicu,   zato i ubija sa T10. Moje skromno misljenje je 150 160 kg max .
Iskreno za pecarosa vise ne treba, neki normalan  motor i to je to. Samo sto vise vremena na vodi provest.
Najbitnije mi je bilo camac nabaviti jer je zivot tuzan bez njega.
Iako nemam puno vremena, kad znamda me ceka dole na vezu, odmah se bolje osjecam
Audentes fortuna iuvat

smudjoslav

Kao... ja ga dignem jednom rukom , podmetnem prikolicu...Laganini...
...Ti nije palo napamet da se prijavis na Strongmen Kup...  :stripii::stripii: :stripii:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Citat: šajzika  u Listopad 11, 2021, 10:15:54
sam  podignem prednji kraj iznad glave i podvuce se prikolicu,

Dizao si i tako i onaj od 200 plus kg ...tako da te priče lagan je jer ga sam podignem pričaj nekom drugom  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Da, 3mm .. tabla 3000x2000 je oko 40kg

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока

šajzika

Sta hoces reci ? Da majstor laze da je 3mm ili da je camac tezi?
Iako ruku na srce, mene takve stvari ne zanimaju , imao 150 ili 250kg. Zanima me da je lijep, lijepi varovi i da ide dobro s 20ks.
Nebitne su mi igre i igrice dici za 1km/h , da se motor vrti 100 obrtaja gore dole ili na kojoj vanjskoj temp trosi manje.

Idem pecat i uzivat na vodi a ako cu razmisljat o 100 drugih stvari onda to nije meni osobno odmor
Audentes fortuna iuvat

mossi

Izvinjavam se .. nisam hteo da ispadne da neko laže.

Samo sam izneo podatak negde iz malog mozga ako se dobro sećam jer sam koristio table gore spomenute i da je to poprilično teško.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

mossi

Video sam fotku čamca i meni se taj koncept svidja baš iz razloga koje si i sam naveo.

Ja moj čamac nikad nisam oterao na vagu.
A ne mogu sam da podignem ni pramac a kamoli bilo koji drugi deo..

Navučem ga na pesak i molim se bogu da ne padne vodostaj 10cm ili ga veliki talasi gurnu metar na obalu.. plakanje..

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Gremlin

Citat: šajzika  u Listopad 11, 2021, 10:15:54
Najbitnije mi je bilo camac nabaviti jer je zivot tuzan bez njega.
Iako nemam puno vremena, kad znamda me ceka dole na vezu, odmah se bolje osjecam

Kad imaš čamac, ništa ti više ne treba...još jednom iskrene čestitke.

:occasion14: