đena ship

Autor miha, Prosinac 19, 2018, 13:51:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Citat: mossi  u Prosinac 20, 2018, 11:13:14
Najbrži alu čamac u Apatinu je godinama bio Dizijin. Sa Envinrude 40 koji ima čip za 40/50/60hp.

Koji tj čiji čamac uopšte je bio najbrži to na znam.  :no:

Puno podešavanja i odricanja je potrebno za 5-10km brzine.
Ili puuno veći budžet.

Komso,

Sada ima camac koji ide 100 km/h, aluminijumski... Možda ima prostora za još koji km gore...

smudjoslav

...Nije poenta da ide trista...Tema je djena ship i moja iskustva na Dunavu su takva da ja pedantnije i kvalitetnije odradjen alu camac ne videh ni kod kog proizvodjaca... E sad, sto je skuplji maltene duplo od drugih to je vec....

SMT

Ma kako nije, 300km je prikladna brzina :stripii: :stripii: :stripii:...

Djena i Tajfun iz Ugrinovaca su tu negde po ceni( mislim na onaj veliki Tajfun).

Meni se lično Djena mnogo više svidja i slažem se oko izrade...

SMT

Citat: smudjoslav  u Prosinac 20, 2018, 11:00:20
Citat: SMT  u Prosinac 20, 2018, 09:47:35
Citat: smudjoslav  u Prosinac 20, 2018, 08:37:57
...Pecao dve sezone iz Djena ship camca sa motorom Yamaha 40hp autolube,,,
Camac je cvrst da to nije normalno,zavrsna obrada savrsena za moj pojam varenja itd...
Drugar ima alu camac od nekog iz Bg-a proizvodjaca(jeftiniji puno) ali to varenje i ovo kod Djene nema veze sa vezom...
Opet drugi prijatelj ima camac nekog proizvodjaca iz Apatina...Bolje varenje od  Bg. ali opet ni blizu Djeni...
   Dakle ko ima novca onda ako se kupuje alu camac nema sumnje da je Djena ubedljivo ispred svih po kvalitetu a takav kvalitet kosta...Nazalost vecini preskupa igracka...
I da..Pise motor 20-50hp...Jedino ide kako treba tj dobro sa 50...Ide i sa 40 super ali vidi se da treba jaci... :hi:

Šta to približno znaci u km? Sa 40? Sa 50?

Ja to sto proizvodjaci kažu za KS uzimam sa velikom rezervom...

Ne znam da ti kazem tacno u km...Ali oseti se da mu fali jaci motor...On ide brzo ali sumnjam da je brzi od big foota sa 50hp...
Kao sto ljudi kupe big foota sa komandama i operemom, hondom 30hp a ja sa neltom i 15hp idem kao i oni...
Tako i djena koju sam koristio, bila je puna opreme, komande, tenda,klupe kojekakve,boksovi...tezak bar 300 kg.

Sa druge strane pravi trgovac treba da prepozna kupca kao sto si ti i saslusa tebe u glavnoj ulozi a onda ti proda ono sta on hoce... :)

:stripii: :stripii: :stripii:

Ovo za pravog trgovca se slažem... Imaju tu samo jedan problem, manji... Ja sam od mnogo njih duže u trgovini( ne sa čamcima), pa se moraju boriti samnom da uzmu pare :stripii: :stripii: :stripii:

Znam otprilike kada njima škripi...

Evo malo i plovidbe, Djena general... Lep camac

Luckycarp

Sviđa mi se taj Djena, a uspoređujem ga s Commanderom.
Da li ima kakav uvoznik za HR?

Stavio bi na njega Envirude E-tec 40hp i konzolu.
I meni je više nego dovoljno kad ide 40+ km/h.
Get allways a Lucky-carp

SMT

Djena Patriot

Meni šara lepa...

Batica

Camac top.

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka

Rap

šajzika

Poslano sa mog SM-J330F koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK

..dođe mi da počnem igrati loto  :stripii:
... :baba:

maverick

Ovako na slikama izgleda vrhunski...mada cesto se razocaram kad takve uradke pogledam izbliza..Mada bi ovaj volio razgledati uzivo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Koja je cijena takvog čamca

šajzika

5800
Edit : zeznuo i obrnio brojeve 8500eur
Audentes fortuna iuvat

maverick

Katamarana ili onog iznad  :sha:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Onog patriot 620.  Cjene katamarana nisam ni trazio :stripii:
http://www.polovnaplovila.rs/vesti/798/Djena-Ship-Patriot-620.html
Audentes fortuna iuvat