PERFECT N

Autor No, Prosinac 20, 2018, 21:04:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

miki9

50 komada/ 20 eura plus poštarine oko 3 eura ako se šalje.

smudjoslav

...Hvala...Javim kad nadjem kanal za prevoz... :ok:

SMT

Lovio sam danas dosta i sitno na Perfekt N... Do mene je, nešto nisam dobro, popravicemo...guma radi odlično :hi:

Vrh stapa na dole i blago cimanje sa strane, preko tanje strune se rep oseti kako radi, danas palilo :hi:...

Juzba

Stigli i moji, hvala, nisam još probao na vodi, izgledaju odlično, lovnost ćemo vidjeti
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

SMT

Proveravao sam ja danas ponovo lovnost, nema greske... Izgleda tvrdo nikada ne izlazi iz mode...

P.S... Miki, meni stare ostavi...

retfala

Stigla i moja narudžba....izgled mi se jako sviđa...boje i zavrsna obrada su vrhinski...bravo majstore..ovaj tjedan cu ih probat i javim dojmove sa vode

rj

ja sam u zadnjih par dana imao ulove na njih ...dobar shed ...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

alex7777

150 komada spremni za sezonu nuz orke normalno  :toothy9:

SMT

I kod mene je ozbiljna količina... Nešto sam podelio drugarima, da probaju...

Nekoliko paketa nosim sa sobom u autu, da imam u ovoj situaciji kada idem sa obale...

Moram priznati iako sam bio skeptik, da ne vidim razliku u lovnosti izmedju stare tvrdje gume i nove mekse :hi:... Bas dobra guma, meni u obe varijante...

SMT

Za ovu gumu smo ustanovili da je dobra u obe varijante i mekoj i tvrdoj... Hoće se još nešto “skuvati” u kuhinji? Druga dimenzija istoga? Novi model? Ima li ideja, vremena? Šta god... :hi:

alex7777

Pajta je reko nesto da je 11cm u najavi  :ok:

miki9

Imam da u planu napraviti model od 11 cm, ali nisam još siguran dal' ću nešto mijenjati oko ravnog stomaka ili ne. Ne radim ništa napamet, sve to će prvo ići na 3d printer pa proba u vodi dok ne budem zadovoljan radom.

alex7777

Ja bi reko da nebi trebao nista mjenjat al opet ti si gazda sto se kaze  :hi:

SMT

Promena vremena u toku dana uvek “mirise” na ulov... Umesto krupnog smudja, dođje sitan som, ne ciljano(pliva)... Svakako je on manje izbirljiv od smudja ali možda samo putokaz da vibra ovog silikonca ima neki X- faktor, da joj treba dati minute u terenima gde voda vrti jako (limanima), u dubinama gde ima soma... Probacu u ovoj godini malo više isforsirati ovu gumu protiv soma...

SMT

Guma je puno, ne stiže se sve ni bacati... Sto se tiče Perfekt N, malo ih je ostalo :hi:...

Zadnjih dana iz  visokog, mutnog i premutnog Dunava, dobijam te neke jatne prekrsajce... Za mene iz neomiljenog sloja tj srednjega... Nekad sam to radio sa dubokoroncima, sad se to uglavnom spominje...  Spalo na gume i gore noću na vobler... Najgore mi to kad ne znam jel gore ili dole tj kad lebdim tu negde u sredini, pa nikad ne znam tačno gde sam... Nervira me to, ne kontrolišem dovoljno ali radi, onda sve drugo nije bitno...  Najlepše je kad se priča zavrsi dole na pretragu, ali ne prolazim uvek ,onda se sve proba... Pa nekad bude i tu... Ustvari bude on tu često verovatno, samo ja ne budem, moja greska...Uvek se bojim kontre odatle, da ne promasim pa sebe ne opalim u glavu :stripii:...

Stanjio sam strunu maximalno, “stanjio” glavu, 2-3 x dobijem dno i onda lelujam kroz brzu vodu, ne i preveliku dubinu... Štap sa strane, struna zategnuta, voda pravi otpor... Tanka struna javlja, da je guma živa, da radi da mrda u mestu, oseti se ta provokacija, to je to... Kako god to mi zvali( a zovemo svakako) meni ova Perfekt guma sa tim radom odlična za to... Bas sam je koristio zadnjih dana kroz taj brz protok, kad “ gubim dno ” namerno... Nekako guma bas nije lenja, radi i izaziva... Stalno imam nadu, da će taj rad “dozvati” i nešto pristojnije... U prevodu, imam poverenje, to je bitno...

Jedan od više dunavskih mališana upecan tako i na ovu gumu, raspoložen za slikanje...