Sajam nautike Zagreb 20. 2.-24. 2. 2019

Autor retfala, Siječanj 24, 2019, 17:12:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Luckycarp

Citat: maverick  u Veljača 23, 2019, 22:08:32
Nekako sam sonare preskocio jer mi nije bilo u planu update za ovu sezonu...sta te odusevilo kod ovih...tehnologija ili cijena

I Simrad kao i Raymarin imaju jako jednostavnu upravljačku  ploču. Nemaš skakanja okolo već 2 gumba i imaš prikaz koji želiš. Oba imaju i live view verziju.

Cijenovno mi se svakako sviđaju.
Get allways a Lucky-carp

maverick

Koja je cijena...
Alexdja...meni je tu top u ponudi ledy 660..ali cijene onako...poprilično visoke i nerealne...bar za mene. Nadalje sto se tice korita...vecinom su to deplasmanci s dodanim brkovima sa strane i neka platforma dodana iza tako da su izravnali dno na ravno pogotovu u zadnjem dijelu...ali svi imaju zaostatak te kobilice i opet za nade uvjete prevelik gaz. Sve to nama dravskim i dunavskim korisnicima nije bas top izbor bez obzira sto kosta.
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Luckycarp

Raymarine 9" oko 11000kn, a 12" oko 20000kn.

Simrad 9" oko 13000kn, a 12" oko 20000kn.

S time da su kombinirani, znači tipke i touch
Get allways a Lucky-carp

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Ma neće to niko ni praviti po našim potrebama, sve se projektuje za more...

Već sam se pomirio da će ići glisersko korito...

Jedino što bih voleo da je vanbrodski pogon, ali i za to mrka kapa...

Nema više divljeg bučka. :no:

nele01

Ove godine propustio zagreb, verovatno cu obici sajam nautike u beogradu od 01-05.03., a evo kako to izgleda u majamiju