Čestitke na ulovu Šarana & Amura

Autor jura, Studeni 17, 2012, 21:53:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

No

retfala

Popaje cestitam..stvarno je ulov zivota

Mornar Popaj

Hvala bećari, jutros po najvećem pljusku je otpecao kao deverika. Ali kad sam ga zategnuo, u cugu je izvukao 20-30 m najlona i to uzvodno.
Došao mi je u 6 sati ujutro nakon 6 dana čekanja.
Isplatilo se

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

dravskispiner

Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...

ivan 84

I tata bi sine...

DIDAPATAK

alexdja

Popaje... :hi:

Takođe i SMT...

Neverovatna konstantnost izlazaka i ulova! :hi:
       Nema više divljeg bučka. :no:

SMT

Citat: alexdja  u Svibanj 02, 2020, 22:09:13
Popaje... :hi:

Takođe i SMT...

Neverovatna konstantnost izlazaka i ulova! :hi:

:hi: :hi: :hi:

Fala ti bato... Ne volim razdvajati te dve stvari, ne znam drugacije i volim biti na vodi :hi:... Bude tu i “praznih” izlazaka i izgubljenih riba ali to je sve sastavni deo...Ozbiljnu ribu sam izgubio pre neki dan, nakon 15 min borbe, idemo dalje... Konstantnost je nešto sto podrazumevam...

alexdja

To se ceni...

A za to što ti radiš ne treba biti samo majstor u ribolovu nego i u životu, treba organizovati sebi život tako da to možeš sve da stigneš i postigneš...

Ovde najmanje mislim na ulove, iako su za današnje standarde prilično natprosečni...

Posao, porodica, socijalni život, sve namireno, pa još ostane dovoljno vremena za hobije, pasije, razonode...

Respekt!

:hi:

SMT

:stripii: :stripii: :stripii:

Reklamacija verovatno ima, ja se pravim da nema :stripii:... To nije pitanje za mene :stripii:... Dug je put do rezultata, tj slaganja stvari u životu... Koristim sada svaki minut, kako će biti sutra ne znam... Penzija je daleko, a i ne radujem se tome :hi:... Ne bih voleo pecati svaki dan, volim da se zazelim, ucinkovitiji i motivisaniji sam onda...

Malo takav karakter, malo energija, malo ubilacki instikt koji me drzi- on donosi ulove :hi:

alexdja

SMT

:stripii:...

Odavno :stripii:... Onda je lakše u životu, mnogo :stripii:..

Pecati se mora!

kawasaki

Brzi od Bolena.

šajzika

Audentes fortuna iuvat