Daiwa Morethan Branzino AGS

Autor SMT, Svibanj 14, 2019, 19:25:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Hvala ti!

Lagan sam za pročitati :hi:! To ti je siguran kec :stripii:...

Samo su bolonjez i feederi sigurni da ostaju, svi ostali na “klimavim nogama” :stripii:

rj

točno sam znao... :takoje: samo je bilo pitanje kad se otvara žetonjera .. :clap2:  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Jovane,prije svega čestitam na kupnji...ako je to sto te veseli...samo naprijed i puni gas , ali nesto me tu malo zabrinjava...ako su te ovi provalili prije par dana a imate par druzenja...pa ti ni od zene ne mozes nista sakriti  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Hvala momci :hi:

Marijo,

Ovo je nešto najbolje sto sam čuo danas :stripii: :stripii: :stripii:

I hvala ti sto brines :stripii: :stripii: :stripii:

majstor

Još prvi put sam napisao. Kupljeno, ko da gledam sebe. Bistro i puno ulovi. Nemoj misliti da ti nismo zavidni.  :uf: :stripii: :stripii:

feco

BRZO I BEZ VEZE

SMT

U tom nekom traganju za boljim, došao je on na red... Brend-ime ima, kvalitet je vidljiv na svakom delu... Te neke nove performanse su zaista odlične, sam pristup izradi štapa...

U praksi gledano, sve to ne vredi ako se ne pokaže na terenu... Sam po sebi više ulova doneti neće, jer pribor ne lovi... Moja očekivanja su da mora više uživanja u ribolovu da pruži, inače meni ništa ne vredi...

Matematički gledano, dao sam-dajem dva dobra štapa za njega... Ja sam već sada siguran, da od jednog nije puno bolji a od drugoga duplo... I treći štap je pod upitom upotrebnim, posto sam
juče procenio da je “radijus kretanja” koji brancino pokriva veliki.

Tako da, moja očekivanja su velika da opravda to ime...  :hi:

Ne zanimajuci me uopste da li je pravljen za more ili šta vec :stripii:... Ima da “svira” i po Dunavu :stripii:

rj

kad brancino vidi mutni dunav neće mu bit dobro  :stripii:  :stripii: ...bit će ...šta me snađe....šta me snađe ... :rofl2:

SMT

U tom slučaju ide na dobos, u pola cene... i izvincu se štapovima koje sam prodao :stripii:

Po ovom juče kratkom na Dunavu, zaista ne bi trebalo biti tako... Deluje odlično, vreme će biti najbolji sudija...Dobija godinu dana od mene...

Nije on mene kupio, nego ja njega :hi:

Pristupam tome s mnogo strasti još uvek( ne obziruci se na racionalno, a možda bi trebao), to me vozi... Mora  tako da mi se i vrati, to je sve sto tražim, malo :takoje:...

rj

ma zaebavam ....
skeptik sam prema tim exkluziv modelima ...davno se kum doneo shed shejkera ....tad je polovan koštao 500 e ...ja nebi dao 100e jer je za mene gotovo neupotrebljiv ...ono voblerčić i tako to ...ovo je vjerojatno neka druga prića ...

SMT

Samo racionalno razmišljaš.

Deluje da jeste zaista druga priča, videcemo... Mislim da sam objektivan po tom pitanju i da ću mu svaku manu ovde javno izneti jer po meni( ogradicu se) Daiwa je bezobrazno skupa u mnogim segmentima u odnosu na konkurentsku kuću... Nisam 100% siguran da je to opravdano, čak šta više...

pajdo77

120 grama tog materijala ili koliko je već težak 650-700 eura. Pa od čega je napravljen da je toliko skup? Jeftiniji su materijali na F1 ili spejsšatlu . Ovo samo srolaš ko cigaru i eto ti štapa :stripii:. Valjda vrijedi tu lovu,bitno je da si ti zadovoljan a i lova je tu da se troši a ne čuva u čarapi  :hi:

SMT

Ne vredi te pare iako je tehnologija”svemirska”, platio sam ime svesno...Napravio sam kratko poredjenje u drugoj temi sa prethodnim štapom...

Ali ajde da mu damo šansu i vreme, da me demantuje... Prekratko je za ozbiljan komentar, treba sezonu otpecati...

P.S. Jeftiniji je od mnogih bolonjeza  :stripii:

rj

šta je to svemirska tehnologija ...nismo se makli dalje od Mjeseca a Mjesec je osvojen u vreme Germina  :stripii:

majstor

Dajem dvije Germine za Morethan, ista tehnologija. :stripii: :stripii:  :uf: