Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Ne znam zašto ali sam siguran da će i moj sledeći štap biti made in Japan i onaj tamo sledeći...
Za mene, potpuno drugi odziv u ribolovu, bar za ovo malo sto sam držao po rukama...

Čini mi se da su Rusi kod ovog stapa sve pogodili, čini mi se... Još jedan drugar će ga pazariti...

pajdo77

Pa kog si onda vraga prodao onog "suzukija" kojeg si hvalio na sva usta,slikao ga jedno dvjesto puta,sa ribom pa na dalje,jedino ga nisam vidio slikanog u dječijim kolicima,hvalospjeva ajme a isto je Japanac?

SMT

E jbg, bas si me ti iznenadio pitanjem... I postom, ne znam šta ti je izmedju redova...

pa da probam drugoga... Prosto...

Drugog cu prodati da kupim treceg za neko vreme... I tako u krug..,

Nisam ga hvalio zato sto ih promovisem i prodajem( ne živim od prodaje pribora ni ribe), nego zato sto je meni dobar bio... I ako bi se ti odlucio kupiti Suzukija, da znaš nešto o njemu... :hi:

pajdo77

Nisu mi na pameti bile neke zlobne misli nego se vodim nekom logikom. Ako je štap dobar,leži mi ja ga ne bi mijenjao nikada jer "to je to".

SMT

Čudnim tonom si to napisao ali nema veze...

Suzuki je plaćen 450€, prodat jeftinije sto je i logika... Znaci, u minusu sam... Promenio sam zadnjih 20-25 godina, mnogo stapova... Meni je to iracionalna stvar... Volim menjati, ako mogu naravno...

Stapovi koji su nam cenovno dostupni mogu se videti u prodavnici uglavnom, love ribu jednako kao i skupi, zavisi ko ih drži u ruci... Smatram da suzuki ili ovakav štap iz naslova, treba predstaviti jer nema gde da se vidi... Možda, kažem možda, nekom koristi...

Svakako je uvek važno, ko i kako ga predstavi, da li je to realno, iz interesa ili kako već... Ovaj sto čita, proceni to sam...

Mifla

Sve je to super lepo zgodno...donja granica osjetljivosti je meni najbitnija... i kad bi mogli vidjeti krivulju stapa pod 'ribom'. Ima jedan bivsi forumovac grafitleadera al nekog sporog savitljivog.. ja kazem glinđa... a oseti ko stari wisker... to ja trazim, al u brzom stapu te neke gramaze 50-60g ...jel to Vivo? Ako je takav hocu i ja jednog...

SMT

Vivo...

Kada uzmeš štap u ruke, ne moraš biti veliki stručnjak da zaključiš da se radi o vrhunskoj motki... Stvar je više nego očigledna i za laika... Kome šta odgovara i šta preferira je drugo pitanje...

Vlasnik stapa nije neko ko je sklon menjanju, tako da će ovaj štap dugo “raditi” iz moga čamca, pa će se i performanse znati... Ali brz i oštar, odmah uočljivo...

HC 3500 definitivno veličinom i težinom “ guši” štap, traži se masina druga... Ja sam odustao od LT certatea ali nagovaram vlasnika stapa da ga kupi... Videćemo, za sada se probavaju razne ali recimo da mu veličina i težina ove stelle čuči(4000)...

Biće uporedjen u toku godine sa Branzinom... Na oko je branzino tanji... Koncepcijski i u izradi je to vrlo slično ili ih nijanse razlikuju...

Štapova ima gomila, imamo sa čime paralelu napraviti, testirati...Dosta toga je unazad godinama proslo i kroz ruke...Vremena se jedino trenutno nema, a ni volje zbog komaraca, vrućine ... Sačekaćemo još malo ili će ovo ipak biti moto sezona, pre ribolovačke :hi:

Štap je narednih 10-15 dana kod mene u NS, tražim mu adekvatnu mašinu, pa ko hoće da mlati i donosi sam zaključke, dobrodošao... Posle toga je kod mene u čamcu, pa može i na vodi da se proba, što je bolje...

Može se posle nešto napisati sto ja ne vidim ili ne osetim, pa da se zna više o štapu..  :hi:

SMT

Jedna od opcija, vel 3000... Ne znam... Štap je bas ozbiljan...

SMT

Graphiteleader  ponuda...

U Rusiji ima ono sto je za njihovo tržište + sve sto je za japansko...

Program za Ruse je slatkovodni-za reke, ako ja to sve dobro razumem... Druge, jače gramaze su u pitanju+ redovne...

Cena svakakvih...

Recimo, Argento 40g najjači

SMT

Blago savijanje u kolenima i kontra... :hi: :stripii:

maverick

Zanimljiv pristup o sili probijanja...lako mjerljivo...nisam razmisljao prije o tome na ovaj način  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Gledam po Ruskim sajtovima(Mida), izašao je Super Vivo, bas mnogo žetona, na m3...

Pratiću bas da vidim da li će ovom “običnom”  Vivu padati cena...

GORLE

Da li je neko možda probao Graphiteleader Tiro MR 922H 2,79,  15-50g. Pitao sam jutros mailom u Škorpionu jer ga imaju u ponudi kakav je za džig smuđa i dobio odgovor da je odličan, oštar, brz, jak  i da lagano može da nosi glave 40 g + silikon. Ima li neko iskustva sa vode?

SMT

alexdja

SMT...

Vidim da je jedan Super Vivo skoro stigao u NS i prodat je već...

Da nisi ti možda pazario?
       Nema više divljeg bučka. :no: