Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Harley

Daj Špori da on stavi od topole, da bude lakši
Living your dreams, do not dream the life

ossa

Citat: baka  u Studeni 03, 2021, 10:45:49
Citat: SMT  u Studeni 02, 2021, 14:09:32
Ja sam isto čuo da su to dobri štapovi … :hi:

P.S… Baka i Rap su sledeći, evo po pivo da neće izdržati…

Ne znam, ne vjerujem da ću ga kupiti, iako nikad se ne zna. Probao sam onaj tvoj Jovane i što reći, odličan štap, samo meni je muka kad vidim takav štap bez plute. Odmah me to odbija, jer mi je to kokošarenje, ako je to neka ušteda onda ne znam što bih rekao. Netko će reći da je to sad moderno, da se skoro svi štapovi tako rade i da nema razlike, meni je to bez-veze. :no:
Ta eva pjena da ne znam kako je dobra, nije mi to to. Pluto je zakon. :ok:

Pa i na svim rolama sam zamjenio tvorničku ručku s plutom.  :takoje:

Kad već picajzliram, malo bi trebala biti duža drška, ali samo malo i bilo bi idealno  :ok:

Baka slažem se potpuno sa tobom što se tiče drške. Gološijan me odbija u startu.

Naidju krize, drukcije grize...

tutnja

Pridružujem se čestitkama Mr. No
Lijepo za vidit da ima još ovakvih motkica na forumu.. Čekamo ocjene i procjene na smuđevima, na štukama je položio sve testove

Poslano sa mog P10_HD_EEA koristeći Tapatalk

No

:hi:  Hvala, čekam da stigne pa ide na testiranje  :ok:

:occasion14:

ivan 84

I tata bi sine...

No

:hi: Hvala Ivane  :occasion14:

Ne znam, razmišljaju li ovi u GLS-u, hoću li imati dovoljno  nokti za grickati, dok se ne pojave na vratima.
Harley me utješio, s porukom, da će valjda doći do Božića     :uf:

ossa

Au , pa to je stvarno da osediš dok ga ne dočekaš.  :mt1032:
Naidju krize, drukcije grize...

SMT

To je to… Iščekivanje…  Ja sam nestrpljiv da nabavim vobler a kamoli štap…

Bićeš zadovoljan i više od toga…

Ukusi su različiti, nikad se nisam vodio lepotom stapa… Nisam bas ni rugobe voleo… Meni su GL neverovatno lepi stapovi… Mislim da su napravljeni onako kako treba u tom vizuelnom delu… Ja tu ništa ne bih menjao… Blank izgleda vrhunski…Na takav dizajn bi pluta samo pokvarila utisak, eva je nešto sto ide na ove stapove… Meni se to ne bi dopalo sa plutom i punom drskom… Ne ide to na ove stapove…

Ništa ja tu ne bih menjao…

No

Ma, mene zanima blank i njegove mogućnosti.
Da sam mogao nekako nabaviti blank, kupio bih ga sigurno.
Ovako na prvu, držao sam ovaj štap koji čekam, doslovce  5 min u rukama.
U tih pet min. jedino što mi, osim cijene, nije leglo su sitne vodilice koje štap na minusu čine neupotrebljivim
Možda mi se čini  :uf: ali svejedno

Eva je  :ok:  iako, kada bih mogao birati između eve i pluta, izabrao bih drvo  :stripii:

Harley

Living your dreams, do not dream the life

šajzika

800 ojra, kajne garancija.  Najn danke
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Minimalac i pol za štap??? Ma ajde.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

šajzika

Ma moj komentar je vise na 800eur za polovan stap. Rađe bi uzeo novi za 1000 :stripii:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ma ne bi dao tu lovu da sam Brezos

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

SMT

Danasnja priča oko novca na prostorima na kojima mi živimo je krajnje nezahvalna… Pokušaću upakovati…

Nisu stapovi skupi, mi smo bedni… To je za nekog Rusa ili ne znam koga samo štap za pecanje, ništa više na kraju dana…

S druge strane ako se tako nešto može priuštiti tipa 400-500€ i pecati 10 godina, nije to skupo… Tu ne spominjem da pecas sa kvalitetom, da li je GL ili neki drugi…

Super Vivo je sami vrh ponude od GL… Top model…

Negde na početku teme smo spomenuli da su njihovi najjeftiniji modeli za nas u startu već skupi…

Da su nam  dostupni, verovatno ne bi smo o njima toliko ni pisali… Ovako malo mastamo i kažemo  “jednog dana”, i to je ok…