Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Samo ti pecaj sa njim… To je vrhunski stapic…Uzivaces… Klasa…

Ja trazim hleba preko pogače, glupiram se… Ali ajde…

Cekam vivo nvovo prototype i sad kad sam ostao bez ovoga, ne mogu da docekam, u panici sam :hi:…Kazu da je poblljsano dosta toga ako nije marketing i ako ima sta da se poboljsa u odnosu na ovaj prototype, nisam siguran :sha:…Materijal je bolji-skuplji kao na Super Vivu, kako god i cini mi se sama ergonomija… Videcemo…

Cenu su poboljsali :stripii:

Boža

Trebalo bi da bude top. Cenu su poboljsali cisto da nam pomognu da razlikujemo tolike serije i modele  :stripii:

Gremlin

Kako si sad od Marko B Rock postao Boža ???

:stripii:

Boža

Haha, stari neki internet nick :D

SMT

Idemo dalje… Mnogo daleko Rusija i mnogo iscekivanja… Ne znam hocu jos pokusavati…Nervira me sve to, prelazim na ove Formax stapove, to mi je zgrada pored… I ne moram kredit uzimati zbog stapa…

Stigao…

Necu nista reci osim jedne, meni odmah uočljive stvari… Ergonomija rukohvata konacno po mojoj meri… Nadam se da cu narednih godinu, dve upecati neku ribu pa da mogu podeliti utiske sa vode.. Trenutno je test u kuhinji…

Ici ce shimano 4000 i 1,2 pe struna…Pored stelle i tp, stavicu sustain, eto da probamo…Zima je, izgubio sam poverenje u daiwine SS… Proda me jedan prosle zime…

Ja cu ovde hrabro najaviti i jednog preko 80cm na ovaj stap, čisto da vidimo kako to izgleda… Pa ako sam slagao, ne zamerite… nije namerno..,

Gremlin

Дед Мороз iz Rusije malo poranio, ali bio si dobar pa je poklon stigao... :stripii:

Čestitam, da se lepo napecaš i nauživaš sa novom igračkom,

:occasion14:

dravski pecaros

Citat: SMT  u Prosinac 10, 2021, 16:14:31
Idemo dalje… Mnogo daleko Rusija i mnogo iscekivanja… Ne znam hocu jos pokusavati…

Stigao…

Necu nista reci osim jedne, meni odmah uočljive stvari… Ergonomija rukohvata konacno po mojoj meri… Nadam se da cu narednih godinu, dve upecati neku ribu pa da mogu podeliti utiske sa vode.. Trenutno je test u kuhinji…

Ici ce shimano 4000 i 1,2 pe struna…Zima je, izgubio sam poverenje u daiwine SS… Proda me jedan prosle zime…

Ja cu ovde hrabro najaviti i jednog preko 80cm na ovaj stap, čisto da vidimo kako to izgleda… Pa ako sam slagao, ne zamerite… nije namerno..,

Druže Čestitam situaciju,dugo te i dobro služiom :clap2:

Rap

Zelim ti da ga prodas sto prije :stripii:

ossa

Citat: Rap  u Prosinac 10, 2021, 16:36:44
Zelim ti da ga prodas sto prije :stripii:

Pridružujem se željama, takodje za stellu isto želim. Dižem kredit samo najavi.
Naidju krize, drukcije grize...

Ervin

Onaj stari, na čije mesto je ovaj došao, mi je bio lepši. Ali ovaj deluje ljutito 7.7 na 35g, a ako ima snage za 1.7#....ufff!  :headbang:
Pazi kad lupaš kontre, ovaj bi mogao 80-ku da onesvesti!  :toothy9:

SMT

Fala tipovi :hi:

Preljuto i besno izgleda, ovako na suvom bas oštar … Otprilike ono, čemu sam se i nadao na prvu…Kod GL se taj neki deo malo izgubi na vodi, bude onako kako treba… otom potom, videćemo… Vidi se da se neko bavi sa tim, otklanjaju nedostatke ( ako se to uopste tako zove) svakim novim modelom… Ovo je ustvari naslednik onog staroga za kojeg nisam imao bilo kakvu krupnu zamerku… Hteo sam neke sitnice otkloniti, videćemo jesam pogodio…

Godine me stižu, nadam se da ću uskoro poceti loviti samo na ovakav pribor i više uživati sa laganijim glavama… Za sada sam daleko od toga :hi:

ossa

Jel ovaj 35g ljući od cd 35g onog na 2,50 ? Šta se planira sa ovim ? Kako nema uvoznika pored ovolikog interesovanja ? Ccc. Ej živote.
Naidju krize, drukcije grize...

Rap

SMT

Kako staris preci ces na dubinku i rakiju a manit se GL a i plazem :stripii:

SMT

Ne znam zaista, zaboravim… Toliko tih stapova mi prodje kroz ruke, većinu ni ne iskoristim kako bi trebalo…

Ako me pitaš za mišljenje, meni je GL drugaciji od svega sto sam koristio… Odgovara mi, za sada… Ne bih trenutno ništa drugo… još bih njihovih modela probao ali to nije realno… Zlopaćenje je nabavka… Smara to…  Mene fascinira ta izrada i pedanterija, odlično uradjeni stapovi… Ako bih išao na bilo šta drugo, to bi bili neki jeftini danasnji stapovi ili taj Zetrix ali ne mogu do njega…

Zvacemo Midu, pa da vidimo koji su uslovi… Možda je vreme da promenimo posao :stripii: :hi:
Mislim da ovaj čovek iz Švice uzima od njih… Inače iako je Mida uvoznik i distributer, mi smo ih našli u drugoj radnji u Rusiji jeftinije… Treba traziti…
Možda to i nije tolika navala, nego ima sad tu nas 20-30 “sektasa” pa tako izgleda… To se za godinu dve neće ni spominjati… Prvo je bio DAM, neki Cormoran i Zebco,  pa Sportex, Shimano-Daiwa standardno, pa ova ergela iz MG servisa, sad je trenutno ovo… Valjda tako ide…

Ono sto je možda razlika jeste ta ogromna ponuda koju GL ima… Bas ih ima more… I čini mi se da to kod Rusa neće stati… Samo će štancati…

Meni je zanimljivo da gledam ta njihova testiranja i recenzije, iako ne pecam tako ruski… Ima tu svašta nešto, korisno…

Deluje utopijski ali bilo bi lepo da neko radi stapove ( blankove) po narudžbi ribolovaca sa ovih prostora… Ne mora to biti GL…

Rusi ako je štap gornja granica 35, stave 40g i bacaju… Love i tako, jebes ih, vrte tu mašinu ko besni, lupkaju prstom… Imaju ribe, jbg…Meni to nije to, ja stavim duplo manje…

Rap

Neka to tebe veseli,dani prema dubinku idu brze nego sto bi ti to volio :stripii:
Tu te podrzavam 101%
Kupuj,probaj,budi zadovoljan i ne misli na Covid