Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

Rap

Citat: baka  u Prosinac 30, 2021, 20:29:46
Citat: No  u Prosinac 30, 2021, 15:05:10
Ležim jutros u krevetu, 9 sati, čekam da mi žena donese čokolino, kad svira mobitel.

Od svega ovdje napisanog, ovo mi je najbolje  :uf: :ok:
Jedan na cokolinu,drugi na Bambi plazmi,i nama prodaju fore o GL

ossa

Citat: SMT  u Prosinac 30, 2021, 14:04:04
Bolji je CTS, vrati im to…

Od daiwe i CTS, eto GL i TP… Nikad nije kasno… :stripii: :hi:

Čestitam…

Jovo nisu svi CTS taj rewo šalt što si ga imao. Certate čuvam za voblere na Apiji jer je dril sa daiwama neponovljiv. I sam si ostavio exist hyper branzino koliko sam video. Nemoj drvlje i kamenje na daiwu, da ne citiram postove od pre par meseci pre nego si prešao na šimano. Razumemo se u kafani, najteže mi je da napišem nešto ovde a da me ne shvatite kako ne želim. Zato sam i rekao neću više da pišem dok ne overim Aspro. Odjava od mene do smuđa. Izgleda će biti do Maja meseca.
Koji porast bok te mazo !!!
Sad sam bio sa CD lovi sam na vodi i cvonjak.
Naidju krize, drukcije grize...

SMT

Osso,

Druze, pecarosu… Opusti se… Imamo dovoljno godina da se salimo sa priborom(nebitna stvar u zivotu)…Zato nam valjda sluzi ovaj forum i poznanstva… Nismo mi shimano daiwa cts i gl… to su materijalne i nebitne stvari sklone nasim internim zajebancijama… Danas ovo, sutra ono…

Ako ne kapiras, sve ok… Neka bude da sam ja preterao, mada i dalje ne vidim gde :hi:

Samo opusteno… Uzivaj u stapu ( nebitno koji je) i upecaj 5 tona ribe…

Ne znam sta bih odgovorio na tvoj post…

P.S … Revo je odlican stap, dobro sam pecao sa njim… Daiwe su izvadile gomilu ribe… mozes slobodno i uvek pogledati… Opet cu ih imati…
Ostalo su šale…

No

:mt1032:  Jovane, podsjećaš me na mene, dok sam nekada davno igrao nogomet. Znao sam prodati  lažnjak koji je protivnika oborio s nogu i to nije bilo sve, jer lažnjak je bio tako dobar da je pomiješao pokrajne sudce i publiku.

Pičiš sto na sat, driftaš, juriš, brujiš, mjenjaš te role i štapove kao brzine prije i poslije zavoja.

S ovom  zadnjom  fintom promiješao si ribolovnu scenu  :stripii: :stripii:

Teško to pratiti   :ok:

SMT

Javila mi se ova savska graphiteleader sekcija… Dobro su, rade ne lade…Druze se …

Kaze jedan od dvojca da je poneo GL i CD… Jedan je ostavio, kaze da ne moze pecati sa njim… Da ide u peMziju… Razlika nebo i zemlja…

Mozda ce on vise objasniti …

No

:hi:. Jedino što mogu dodati da će se moja varaličarska kolekcija pojačati sa jednim slabijim GL -om od ovog kojeg imam
Ovaj kojeg imam naravno nikud ne ide

SMT

No

culy

Da se i ja upisem u sekciju GL.
Danas stigao Vivo Prototype Nuovo 842H.
Na prvu jaaako lagan. Zavrsna obrada vrhunska. Karike bih voleo da su malo vece.
Do sada u camcu prvo mesto je drzao Hearty Rise Zander Game X 832H, videcemo da li ce ga zameniti GL.
Test na vodi za nedelju dana pa cu tada detaljnije opisati stap.

SMT

Čestitam na kupovini…još jedan GL na forumu…Bićemo pametniji za jedno novo iskustvo :hi:
Oko kvaliteta izrade kod bilo kojeg GL nema greske… Stvar je samo da li odgovara ili ne…

Definitivno sve popularnija njihova serija Vivo Nvovo Prototype… Nemaju ništa u HH varijanti… Meni zanimljiv deluje i ovaj 802H… Ti si to malo produžio…

Biće to dobro :hi:

Srećno u ribolovu!

Mornar Popaj

Bato, ajde molim te, kad uhvatiš vremena baci oko na ovaj model. Može se kod nas u HR kupiti, i nije tako paprena cijena - 430e
Raspon težine bacanja dovoljan, 150e jeftiniji od Lesatha, 9 cm duži, ali ipak nešto lakši ( dvadesetak grama )

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

SMT

Ne znam… Tiro serije nisu nikad bile predmet mog interesovanja, ozbiljnog… Sto apsolutno ništa ne znaci u vezi tog stapa… Gledam i proucavam ( ako se to tako zove) Vivo serije…

Meni je to predugacak štap… Ja ne bih… Lesath kojeg sam ti savetovao je odličan štap, imao sam ga… Meni je i on bio dugačak na 270, to je bio jedini razlog prodaje… za štap nemam nekih primedbi…

Polako…

ossa

Citat: Mornar Popaj  u Siječanj 28, 2022, 12:47:50
Bato, ajde molim te, kad uhvatiš vremena baci oko na ovaj model. Može se kod nas u HR kupiti, i nije tako paprena cijena - 430e
Raspon težine bacanja dovoljan, 150e jeftiniji od Lesatha, 9 cm duži, ali ipak nešto lakši ( dvadesetak grama )

Popeye evo ga na oglasima na KP sajtu, pa sam skinuo print skrin... Čisto informativno, možes se logovati pa postaviti pitanje prodavcu ako te ne mrzi ?

Naidju krize, drukcije grize...

Mornar Popaj

Da, ima ih baš puno, i serija i modela.
Svaka informacija je dobrodošla
Hvala obojici

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.