Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Kak si isprobao prenosenje vibracija na suho?
Audentes fortuna iuvat

Mornar Popaj

Vrh štapa vibrira kako mi se trese ruka. Držao sam skupa CDBR i Aspro i CD šuti a ovaj vibrira.
Probaj pa ćeš vidjeti

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

šajzika

Ako sam te shvatio, meni draze da suti. Vrh volim kad je tvrd brz da ne radi.
Zato sam i pitao kak si probao, osobno to ne mogu bas tako procijeniti (prenos vibracije, citljivost) ,  moram iznjet stap na vodu. Nemam to u ruci.
Audentes fortuna iuvat

Mornar Popaj

Teško mi je to opisati.
Kad zamahneš sa njim, vrh se jako brzo smiri, brže nego CD. Ali kad ih držim u ruci, skupa, jedan kraj drugog, aspro vibrira, a Cd ne.
Probat ću sutra snimiti kratki video zapis.

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

tutnja

Čestitam situaciju Popaj, dobro došao u sektu.
Sad ćeš i ti morati lagati kako je najnaj, lovi sam, čuje smuđa kad otvori usta blabla, samo da bi opravdao preplaćeno japansko gofance

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

Stepa

Svatko se pokrije onoliko koliko može ako može zašto ne, treba si priuštiti nešto za dušu.
Da li vrijedi toliko vjerovatno vrijedi, ja sam drljopan po pitanju čuvanja pribora a i nisam imao do sad nešta extra kvalitetno.
Sad sam si priuštio Stradica i Prorexa Xr jbga razlika je ogromna između Salta i RedArca.
Mogu si mislit kako je sa GL :occasion14:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Mornar Popaj

Citat: tutnja  u Veljača 11, 2022, 10:27:16
Sad ćeš i ti morati lagati kako je najnaj, lovi sam, čuje smuđa kad otvori usta blabla, samo da bi opravdao preplaćeno japansko gofance

Gledaj svoja posla i svoj pribor, i nemoj se sekirat za mene, jesam ga preplatio ili ne. Kapiši ?

Mornar Popaj

https://youtube.com/shorts/eMGk3bVSFbg?feature=share

Šajzika ovo sam snimio za tebe, neznam oće ti šta pomoći. Ali štap je stvarno drugačiji.

Mislio sam napisati nešto o štapu, ali sad 
nema smisla da pišem bilo šta, kad me Tutnja preduhitrio, pa će još ispast da sam lažov.

Uglavnom, pod velikom ribom se ponaša
odlično

šajzika

Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

Citat: Mornar Popaj  u Veljača 11, 2022, 13:57:02
Citat: tutnja  u Veljača 11, 2022, 10:27:16

Gledaj svoja posla i svoj pribor, i nemoj se sekirat za mene, jesam ga preplatio ili ne. Kapiši ?

Kolega tutnja se zajebava jel i sam ima take štapove..

tutnja

Samo pomalo momci, bez nervoze..
Postali smo preozbiljni, bolje da šutim ubuduće i gledam svoja posla.

P.S.
Ispričavam se kolegama ako sam nekoga uvrijedio svojom zahebancijom, nisam ni na sekundu pomislio da će netko to shvatiti ozbiljno nakon svega napisanog o GL-u s moje strane..

SMT

Što bi ćutao, nismo deca da se prepiremo oko stapova…  :hi: Tvoje recenzije su potpuno objektivne…

Stapovi su dobri i ima ih mnogo, mislim na GL…Meni, tebi, i još mnogima su odlični… Ponekad o njima verovatno napišemo po koju sa nekim ushićenjem… Ali to su klasa stapovi, okreni- obrni..

Evo i neki moji drugari su pokupovali, oduševljeni su… Sutra nosim još jednom ortaku da pogleda…

Ima i ovih drugih ribolovaca kojima ne odgovaraju, probali pa prodali i sl… Legitimno potpuno…Mogu svakako dati kontra argumente od naših..

Lično, trenutno ne vidim stap na trzistu tj meni dostupan sa kojim bih zamenio GL… Probao bih svakako neku exoticu…

P.S… Nisu to skupi stapovi, mi smo bez žetona…

Rap

Dobri stapovi,dobra cijena.Tko moze steta je ne kupit.Dal trebaju,ne znam.Lovilo se i lovit ce se i bez njih.
Lovi se i bez Stelle i sa Stellom.

SMT

Samo ti uzmi stellu…

Rasprodaj te drljke sto imaš, pa za stellu uzmi i jednog GL…

Platices samo ručak za ovo sto sam ti napisao, tamo gde si se raspitivao…  Fino mesto, neće te boleti puno…

tutnja

Teško je tu dati kontra argumente.. Štapovi su klasa za sebe, kvalitet je neupitan.
Prodao sam i ja onog 10-42 ali ne mogu reći nijednu lošu o njemu. Štap je možda i mrvicu bolji od jačeg modela, duži, veće vodilice, nijansu "živahnji" i '"mekši" (ovo mekši je moja subjektivna ocjena).. Probao, otpecao par puta i to je to, jednostavno je ipak bio predugačak za ono što sam mu namjenio i jbg..

Malo u naletu, da sam ga ostavio sigurno bi mu našao mjesta negdje iako ovaj 15-50 ne trpi '"konkurenciju". Uzeo je to prvo mjesto i ne pušta, svi ostali sjede na klupi i čekaju nekih svojih 5 minuta utakmice

Poslano sa mog P10_HD_EEA koristeći Tapatalk