OPA...

Autor Debeli šef, Lipanj 12, 2019, 12:10:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dr.Motte

Tko je stvarno, ja sam iz Vk i ne znam facu. Ime i prezime i funkcija?

rj

jebote a di je kobac  :eek: ??? nije vald i njega nafaTALO   :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

nekinho

Ajde jel teško napisati ime i prezime...
Da znamo svi o kome se radi, ovog dotičnog ne znam, neke pak druge spomenute u tekstu znam kao javne ličnosti... A sad dok se javno ne objave imena prozvanih nema te osude kojoj će biti izloženi sve dok običan puk ne sazna tko su pa ih u svakoj prigodi prepozna po "djelima"
Tako rade Ameri sa pedofilima i da vidiš kazne kad se ijedan doseli u ulicu.... Odmah ga susjedi preodgoje  :violent1:

ps

Citat: rj  u Lipanj 12, 2019, 14:13:05
mislim da dotičnu gospodu treba sudit za ekocid...udruživanje za počinjenje kaznenog djela...što se tiće kazni realno bi bilo po petaka i oduzimanje protupravno stečene imovine
Problem je jedino što će im suditi isti oni sudovi od kojih je većina problema i krenula. Da su od 90-tih  lopovima oduzimali imovinu i dosuđivali 10-20 godina da ovog ne bi ni došlo. Kako ove kokošare drastično kazniti kad ne kažnjavaju Sanadere, Horvatinčiće, Todoriće, Pašaliće...Sada će optuženi uzeti poznate odvjetnike i rasteći suđenje 10g. kada i ako dođe do presude, pola ekipe s foruma neće doživjeti. :stripii:

KoDar

Na žalost svih nas, u pravu si !

pišta

J...š tako veliku facu koja se proda za dva šarana

majstor

Citat: majstor  u Lipanj 12, 2019, 14:21:34
Uz našu ogorčenost stanjem i zemlje i vode, izgubili smo osjećaj za realnost - nikom od velikih riba ne fali ni ljuska. U najgorem će slučaju guliti krumpir.  :laughing7:
:red_indian: tvrdi da ovo bude ozbiljno :sha:

rj

ima 4-5 god. podne ja na Hulovskom kanalu ...zeleni čamac i yamaha od preke strane uđe pored mene u rit ...ja u povratku na ušću odrukam muriji ...policiski službenik mi ladno kaže ...NIJE NAŠ REJON ...pujjjjjj...ebo sam si sve po spisku cinkatorsko...mislio sam da su od preko međutim jok ...radilo se o našima sa ušća to sam tek kasnije saznao ...prošli su pored patrole sa neregistriranim čamcem ..

nekinho

Baš. Zbog takvih stvari što kažeš već se i sam sebi počinjem gaditi, a zgadili mi dobrano i pecanje... Umjesto da uživam u tom vremenu i oazama mira kojih je sve manje i manje očekujući dril ribe neovisno ima li ga taj dan ili nema, gadi mi se što više vidim i znam što se radi i nikom ništa

pajdo77

Od njih hrpe negdje pročitao da su trojica zadržana. Do današnjeg ručka eto i te trojice vani na ribljim specijalitetima jer im je to....pa specijalnost. Do utorka će se već prestati pričati o ovom slučaju,spisi će završiti u nekom podrumskom stolu a kako igrom slučaja u petak stiže novi namještaj taj isti stol završava na nekom stovarištu glomaznog otpada ili na reciklaži. Ljudi pa jel vi zaboravljate u kojoj državi živimo? To da  su uhvatili nekoga u radnim cipelama kako ide po jauznu hodajući van pješačkog prelaza odma bi ga procesuirali,ovako pojeo vuk magare. Sjetite se što sam vam rekao kada za par godina izglasaju ako već i nisu da se u ovakvim slučajevima ide u zastaru nakon pet godina.  :hi:

maverick

Imali smo Kljakvog u Zajednici koji je krao na sve načine....osudili ga, nije dobio nista pametno, ali nije više tamo....Ovo s inspektorom je ozbiljna stvar i mislim da ce sve biti puno drukčije bez obzira kolike oni kazne dobili. Što se tiče policije...bit ce tih smjena sigurno....i oni koji ostaju ce sigurno biti pametniji i čuvati radno mjesto...Ravnatelj parka prirode...politička pozicija...tj nije se neko poštenje ni očekivalo od njih....
Ribar...svima nama bolna točka....sigurno nece biti kao prije jer nece imati uporiste u ovim drugim lopovima...Ako nista nece nam se smijati u facu kad prolazi s onim motorom i misliti da smo levati sto i mi ne krademo kao on
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Živi bili pa vidjeli samo zapamti da kod nas na jedno ovo upražnjeno mjesto gdje se može lapati čekaju bar desetorica sa istim namjerama. Napravit će mrežu svojih ljudi od povjerenja i ista meta-isto rastojanje. Poštena osoba teško da može uopće ući u uži izbor za nekakvo takvo upražnjeno mjesto,to sada već zvone telefoni kako bi neki političar ili lokalni moćnik lobirao za svog legu iz stranke,kuma ili nećaka. Ne bi bilo prvi put a sigurno neće biti ni posljednji.

rj

ne krivim ja tomića ...ebiga i on je samo čovjek ...kriv je sistem koji je jednoj osobi dao tolike ovlasti ....jebote on je bio kontrola samom sebi ...gdje je porezna uprava ...šimić je za prošlu godinu prijavio dobit od 10000 kn ...

nekinho

nekinho

Još jedan tekst iz Glasa, novinari sada istražuju priču i stvarno je nevjerojatno što piše u jednom dijelu teksta...  :uf:
Pazi ovo.... "... D.P. je jedina poveznica između više dijelova Uskokove optužnice. Jedan od njih odnosi se na krađu ribe, kada je, premda član Ribočuvarske službe Zajednice ŠRU Baranje, također pokušao utjecati da protiv krivolovca ne bude podnesena prijava...."
Ne poznam dotičnog, niti znam o kome se radi, ne poznam niti ovoga što daje izjave za tekst, ali ovo tipa rupa bez dna, nije to u našoj domeni, krivi su ovi izvan naših granica djelovanja.... Pa dokle više gospodo. Da im svima kažeš ajde makni se sa te svoje pozicije, doći će drugi koji ima volje djelovati, bilo bi E neću, nemoj mene...  :no:
Uostalom evo cijelog teksta...
http://www.glas-slavonije.hr/402287/1/U-krivolov-vise-ne-idu-samo-socijalno-ugrozeni-mjestani