Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

Slaven, tutnja i 2 Gosti pregledava ovu temu.

dravski pecaros

Malo da probamo Storm voblere i FOX gume 12 cm

SMT

Ne trebas samo probati... trebas isforsirati... jedna od boljih 12-ki koje mozes kupiti... uzmi i desni Fox sa slike... jača stopa, jaci rep...

madmax

Malo se ponovili
Dome Gabor Power Fighter 360xxh 50-180gr

klenčuga

Citat: SMT  u Siječanj 29, 2026, 20:43:39 Ne trebas samo probati... trebas isforsirati... jedna od boljih 12-ki koje mozes kupiti... uzmi i desni Fox sa slike... jača stopa, jaci rep...

Ovi desno su Fox Rage Spikey shad. Otkrio sam ih prošle godine, ubojica klenova u UL/L.

No

Portabilni bežični usisivač 20000PA, visokosnažni mini usisivač s kompresorom i puhalom u 4-u-1, ručni usisivač s bezčetkastim motorom za čišćenje prašine automobila, doma, ureda, kampiranja i računalnih tipkovnica

Djeluje sasvim ok.

Kod mene će služiti za usisavanje smrdljivih martina u kolibi kraj save.

Slaven

Hebote stvarno dobra ideja za martine.Proslih godina pojedose mi cijelu bašću, narocito paradajz

ljuska

Kupio u zg na sajmu slovenski štand jako susretljiv gaza uz čašicu pića i razgovor kupio ne planski i impulzivno za 300 eura sad jel to puno ili malo ne znam pravu cijenu :stripii:

dravski pecaros

Kupio trokrake da zamjenom na nekim voblerima i neki novi FOX silikon da probam

FOX RAGE Scent Shad B 11cm

maverick

Ljuska...ozbiljno se naoruzavas... :ok:  A ti Dravski...e kakv je je u tebi bio saranas ali vidim da te prebacilo na tamnu stranu  :ok:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Druže ono što je najzanimljivije idem polagati za čamac i planiram kupiti čamac 🤣🤣

maverick

Logičan slijed...sta reci osim dosao u klub  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DJ17

Fala Bogu stigla jos jedna Japanka u arsenalu... Igleda da ce sacekat 1.6. ako prezivim do tad da je usporedim sa FE modelom...

dravski pecaros

Naišao u kapitalcu dobili novu seriju

8 cm duboko ronac

ossa

Nadrapali su smudjeroni kada krenes da ih loviš...
Naidju krize, drukcije grize...

Slaven