Kopče

Autor TonyC, Studeni 18, 2012, 00:33:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

mata postar

narucio za par dolara 100komada, nekad dodu sranje nekad dobre, nije ista debljina zice

kawasaki

ma suma sumarum kina zakon  :ok:
Brzi od Bolena.

vedro

PRODAJE LI NETKO KOPCE?

šajzika

mislim da maverick ima viska profi blinkerovih   :ok:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Imam...ali su u rinfuzi ...koliko trebas
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mata postar

kad sam uzeo neke za 40kn bila je duzina 17mm i zica je bila deblja, onda sam uzeo za 60kn ali 300komada, vec je bio drlog. koliko para toliko muzike

vedro

BAR 50KOM. :hi: MOZE PINUDA NA PP

rsimon4

Porucio 100 kom iz Kine, 25 kn. Odlicne.  :headbang:
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

mata postar

sve povoljnije i povoljnije

IVEK 85

frčem sam i prezadovoljan sam za sat vremena 50 kom. cca ovisi kolko mi se da :occasion14:

alex7777

moze neka slikica kako ih frces sa cime?? jel to lici na nesto u biti jel dobro drzi je bitnije  :sha:

joker

eto poceo i ja malo da frcem kopce manafaktura proradila :stripii: inace zica je o,6mm nehrdajuca
                                                                                                                 pa je sljedilo testiranje na kopci je 15kg na 5kg ni da mrdne na 15 se malo deformirala ali malo
                                                                                                                evo kako izgleda udica barberian na 15kg a kopca drzi
                                                                                                             evo kako je kopca izgledala kad sam sve skinuo sa nje.meni sasvim dovoljno drzi kakve ja ribe hvatam cak i previse  :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Ja mogu kopče pravit od spajalica iz papirnice,kakvi ulovi takve i kopče :rofl2:

veco

Gdje nabavljas zicu, ja sam sebi pravio od celicne zice ali malo su mi precvrste za otvaranje
Rođen da pecam a tjeraju me da radim!

Zoran Š.