ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ibro dirka

Taj Krunin je mrcina. Vozio sam ga do Ušća. Uffffff

silure

Sviđa mi se ovaj s kabinom,dal je moguca kraca varijanta tog camca...moze li broj tel. Moze pp došlo je vrijeme da na jesen krenem u projekat alu camac, ako situacija dozvoli s ovim virozama

maverick

Smiri se i stani u red...od vas ja nikad necu doci na red  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Hehehe.. Evo bio danas do belisca, popricali malo o dimenzijama, pa nadam se da ce uskoro nesto biti od toga, zenu sam obradio a to je pola posla..  :stripii:

ALU-bel

Danas izasao iz Alu- Bel

šajzika

Jako lijep.
Jel to dobro vidim da na stranici piše Maverick?
Audentes fortuna iuvat

ALU-bel

Ne...on je malo zahtjevniji...nece to biti tako lako napraviti za njega... :stripii: :stripii: :stripii:

SMT

Efektna boja, zaista... Jako dobro izgleda čamac...

Šta je razlog da i JP ne počneš farbati u crno recimo? Meni bi to bilo kao spoljni utisak, mnogo jače..

ALU-bel

Nisam o tome razmisljao... dobra ideja... ali ovako se istice za reklamu

SMT

Crna boja i neka vodoneprpusna nalepnica ALU BEL, odlična reklama...

Kad se zakotrlja priča, lagano cena gore, od nečega se živeti mora :stripii:

maverick

A ne znam sta da odgovorim šajziki... :stripii:  Što se tiče ovog zadnjeg na slikama...puno ljepse izgleda uzivo...ova boja definitivno  svemu tome dodaje neki moderan štih...Inace ja sam dosta skromnih prohtjeva  :stripii: i kod mene ce na sredini biti dva gola za mali nogomet  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Alu Bel,

Koje su dimenzije čamca sa slike? Težina-okvirna?

mossi

Baš lep čamac!

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

silure

Jako ljepo svaka cast

mlb

Uh , krasno izgleda!!  :notworthy: