ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Evo ovde ima uporedna tabela na engleskom.
Gornja vrednost je za 4.5, a donja za AlMg3

https://www.makeitfrom.com/compare/5083-AlMg4.5Mn0.7-3.3547-N8-A95083-Aluminum/5754-AlMg3-3.3535-A95754-Aluminum

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

im84

Bravo za AluBel. Pravi čamac za kraće relacije, pecanje. Do 10-15-20ak konja i ima da jako jako lijepo ide. Vidio čamac uživo.  :hi: :occasion14: :clap2:
#foxrage
#fox_rage_fishing

šajzika

Ma i ti ga sad :stripii: kakve krace relacije ak sam mogao s Orašjem na Dunav onda mogu sa svakim.
Ona mlada dama se vozala sa panvalom 430  od Usca pa do Starog Dunava i okolo.
Sad malo razmisljam pa jel nisi i ti imao neko orašje i peršina?
Islo se nekad ciklovima a i onda su bili brodovi i ostale Dunavske čari.

Postali smo drustvo  kojem svaki klinac smeta i pravimo od toga naucnu fantastiku  a ono s rezervom snage ne zelim ni spominjat.
Kakva rezerva snage? Za sta?

Da je lijepo novi siroki camac, motor, sonar i ostali komfor, naravno da je i tko si moze to priustiti, svaka cast tako treba. Da li je baš potrebno da bi isao na Dunav, pa i nije.

Ne prozivam tebe Greys, da ne bi nest lose pomislio, nego krenilo je u zadnje vrijeme  da treba to i to, tako i tako. Ne treba, ali je super ako mozes.

Takav camac ce s 10ks 4t motorom  trosit 3litre benzina i ici ce nizvodno minimum 30km/h a na bjesne kilometre koje npr. Imam ja osobno pa to je vrhunski. Meni osobno ne odgovara sto supruga , dvoje djece i ja imamo malo manje od 400kg i to je moj problem a ne plovila :stripii:
Audentes fortuna iuvat

baka

Citat: šajzika  u Studeni 29, 2021, 06:53:51
Takav camac ce s 10ks 4t motorom  trosit 3litre benzina i ici ce nizvodno minimum 30km/h

Ako je sve na čamcu pogođeno kako treba s 10ks mora ići preko 35km/h. Imao sam alu čamac dužine 6m i 1m širine, pa to je išlo k'o sumanuto. S Tomosom 4ks je išao više od 15km/h.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

pajdo77

Ja bi na njemu jedino mjenjao to što bi taj pramac malo zaoblio,ukusi su različiti al meni bi tako bio puno ljepši. Na kraju krajeva to se lako može po zahtjevu vlasnika napraviti al meni bi takav kako sam naveo bio za katalog.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

im84

Citat: šajzika  u Studeni 29, 2021, 06:53:51
Ma i ti ga sad :stripii: kakve krace relacije ak sam mogao s Orašjem na Dunav onda mogu sa svakim.
Ona mlada dama se vozala sa panvalom 430  od Usca pa do Starog Dunava i okolo.
Sad malo razmisljam pa jel nisi i ti imao neko orašje i peršina?
Islo se nekad ciklovima a i onda su bili brodovi i ostale Dunavske čari.

Postali smo drustvo  kojem svaki klinac smeta i pravimo od toga naucnu fantastiku  a ono s rezervom snage ne zelim ni spominjat.
Kakva rezerva snage? Za sta?

Da je lijepo novi siroki camac, motor, sonar i ostali komfor, naravno da je i tko si moze to priustiti, svaka cast tako treba. Da li je baš potrebno da bi isao na Dunav, pa i nije.

Ne prozivam tebe Greys, da ne bi nest lose pomislio, nego krenilo je u zadnje vrijeme  da treba to i to, tako i tako. Ne treba, ali je super ako mozes.

Takav camac ce s 10ks 4t motorom  trosit 3litre benzina i ici ce nizvodno minimum 30km/h a na bjesne kilometre koje npr. Imam ja osobno pa to je vrhunski. Meni osobno ne odgovara sto supruga , dvoje djece i ja imamo malo manje od 400kg i to je moj problem a ne plovila :stripii:

Ma nisam se niti osjećao prozvanim. Imao sam orašje, i jedino što me veže uz njega su brojne noći prespavane na Dunavu ispod cerade, lijepa pecanja.
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Jesi ti spustio čamac u vodu lad ce probna testiranja...cuga...i te fore...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ALU-bel

Citat: maverick  u Studeni 29, 2021, 22:23:33
Jesi ti spustio čamac u vodu lad ce probna testiranja...cuga...i te fore...
Sta da metnem gore MERC 60...  :stripii: :stripii:

maverick

Mislio sam na Greysa...a ti s cugom i klopom stani u red  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ALU-bel

Citat: maverick link=topic=6203. #msg210953 date=1638253961
Mislio sam na Greysa...a ti s cugom i klopom stani u red  :stripii:
sto se tice cuge i klope ti si mi najmanji trošak... nisi u stanju doc kavu popit... kao da smo udaljeni 500 km...  :stripii: :stripii:

maverick

Jbg posao kuća bez birtije  :uf:

ljuska

Em si se počeo loše hranit pa voziš bicikl sad ni u birtiju ne ideš :uf: :stripii:

maverick

Mislim, nije tema, ali dobro crno vino, dobra rakija, votka...znaci sve sto nema ugljikohidrata  :stripii: To kuci i u šumi a u birtiji ionako pijem zeleni čaj  :stripii: o apetitu necu raspravljati jer je onda Alu Bel u problemima...jedem vise nego Yamaha trosi  :stripii:

ALU-bel

Citat: maverick  u Studeni 30, 2021, 09:42:48
Mislim, nije tema, ali dobro crno vino, dobra rakija, votka...znaci sve sto nema ugljikohidrata  :stripii: To kuci i u šumi a u birtiji ionako pijem zeleni čaj  :stripii: o apetitu necu raspravljati jer je onda Alu Bel u problemima...jedem vise nego Yamaha trosi  :stripii:
Aaa jojjj ... vidi se iz priloženog... nekad kao od stijene odvaljen a danas kao bambus osušeni... :stripii: :stripii: :stripii:

Gremlin

Jel to gazda danas na tapetu što ima softwersku grešku, nešto kao "geolock" za Slavonske specijalitete :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Jedino Retfala mudro ćuti, i dimi pola tone mesa, da se nađe, zlu ne trebalo...

:occasion14: