ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Oduvijek sam bio dobar s njim....gledao sam kako napreduju iz dana u dan...Kad je taj level dosao do odredjenog broja odlucio sam da cu voziti njegov čamac. Od tad su otisli jos par stepenica gore ali leb ti hebem...pa di nadje ovaj lanac.... :stripii: :stripii: Ja sam ga izbrisao iz imenika  :stripii: :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Jeste da mi je sliku poslao Alex...i da on tu ima prste ali...neoprostivo  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Jedna da se malo izvade  :icon_thumright:

alexdja

Citat: maverick  u Travanj 16, 2022, 14:53:12
Oduvijek sam bio dobar s njim....gledao sam kako napreduju iz dana u dan...Kad je taj level dosao do odredjenog broja odlucio sam da cu voziti njegov čamac. Od tad su otisli jos par stepenica gore ali leb ti hebem...pa di nadje ovaj lanac.... :stripii: :stripii: Ja sam ga izbrisao iz imenika  :stripii: :stripii:

:stripii:

Pa misim stvarno...
       Nema više divljeg bučka. :no:

ALU-bel

Citat: maverick  u Travanj 16, 2022, 14:53:12

Aaaaaa jebo te lanac.... sta to gledas.... misli bolje kako ces promjenit camac... sada se ja moram opravdavat zbog jbg. lanca, nebolim pisat romane.
Privremeno ga posudio od susjeda... zato sto sam morao doradit kolica da izbucem camac. Jel si sada zadovoljan....  :rofl2: :rofl2:

maverick

alex7777

a sto sam se ja moro kupat do jajci kako kaze šoic to nikom nista  :stripii: :uf:

maverick

A ladno je jos za kupanje, dobices upalu jajca  :stripii:

šajzika

Supruga mi pokazala video od fejsbuk prijateljice koja se hvali uradkom muža. :stripii:  Komplicirana recenica

Posto se cijela prica odigrava u Belišću,  kroj je prepoznatljiv i brzo saznajem za jednu super pricu iz poznate radionice.
Ne znam zasto nas gazda drzi u mraku ali zato su tu revne domaćice :stripii: :hi:

Ova "smudjeva krljušt" mi se jako dopala

Audentes fortuna iuvat

ALU-bel

Ja camac sastavljam i varim... decki ga farbaju , ljepe foliju i montazu tih kojekakih pizdarija ... camac ide za Njemacku .

maverick

Folija je bas pun pogodak  :clap2:

ALFE

Pozdrav svima,
samo da se nadovežem na to da se supruga ne hvali bez razloga :stripii:
Dečki su također izradili model i design, konstrukcijsko riješenje te kompletnu tehničku dokumentaciju za lasersko rezanje i savijanje.
Čamac je odrađen uz pomoć i kooperaciju sa dečkima iz Alu-Bel radionice  :clap2: :ok:

Mogu samo nadodati da su u izradi još dva modela.

maverick

Nerealno dobro izgleda  :clap2:

flutikazon

maverick