ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

Zato cu ja u varijantu da ostanem na istoj duzini samo malo podebljat u sirinu i dostaa... Ja sam mali i ne trebam zahtjevan prostor ko ti  :stripii:

SMT

Citat: maverick  u Srpanj 21, 2020, 13:57:22
Citat: SMT  u Srpanj 21, 2020, 13:31:18
Pa sačekaćemo Marija na kraju dana... Da mi to vidimo...

Tu se neće obrukati ni kupac ni proizvodjac, slutim nešto  :stripii:... Tu je ulog i pritisak veliki...Pa ćemo mi ostali onda pritisnuti, “ako si mogao njemu napraviti...” :stripii:
A neee...ja želim veliki čamac s puno prostora...ovo ce kod mene definitivno biti najveci otvoreni koji je do sad radio...kaze nesto sitno preko 6 metara i nesto preko 2 u širinu...tako da nece tu biti nekih spektakularnih brzina vec se ide na komfor....volio bih staviti i neki veci motor...ali u mom slucaju ici na pecanje s motorom vecim od sezdesetak KS nije bas nesto ekonomicno....tako da kad bi dobacio do 60 km to bi bio vrh, ali realno je brzina manja od toga...bar po meni
Znaci mjenjam cijeli koncept i čamca i pecanja....od veza da na ovaj flos ne moze stati toliko veliko plovilo...gdje ce s motorom biti preko 7 metara...pa ide novi flos...nova prikolica,,,pa novi sonar...samo se nadam da  ovo žena ne pročita,onda ide i trošak nove žene  :stripii: :stripii:

Salim se ja malo, da zakuvamo :hi:...

Znajući tebe i kakav je shark bio, očekujem samo korak napred...

Rap

Citat: maverick  u Srpanj 21, 2020, 13:57:22
Citat: SMT  u Srpanj 21, 2020, 13:31:18
Pa sačekaćemo Marija na kraju dana... Da mi to vidimo...

Tu se neće obrukati ni kupac ni proizvodjac, slutim nešto  :stripii:... Tu je ulog i pritisak veliki...Pa ćemo mi ostali onda pritisnuti, “ako si mogao njemu napraviti...” :stripii:
A neee...ja želim veliki čamac s puno prostora...ovo ce kod mene definitivno biti najveci otvoreni koji je do sad radio...kaze nesto sitno preko 6 metara i nesto preko 2 u širinu...tako da nece tu biti nekih spektakularnih brzina vec se ide na komfor....volio bih staviti i neki veci motor...ali u mom slucaju ici na pecanje s motorom vecim od sezdesetak KS nije bas nesto ekonomicno....tako da kad bi dobacio do 60 km to bi bio vrh, ali realno je brzina manja od toga...bar po meni
Znaci mjenjam cijeli koncept i čamca i pecanja....od veza da na ovaj flos ne moze stati toliko veliko plovilo...gdje ce s motorom biti preko 7 metara...pa ide novi flos...nova prikolica,,,pa novi sonar...samo se nadam da  ovo žena ne pročita,onda ide i trošak nove žene  :stripii: :stripii:
Mozda ce ipak biti ekonomicniji veci motor,u tvom slucaju

ALU-bel

Leci ce mu taj motor kao budali samar... tipujem na brzinu minimalno 60 km/h... :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Rap

Hoce sigurno!Kolika bi mu trebala biti tezina?

mossi

A jel pala konačna odluka, koji motor?

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

retfala

Vidis da prati svako slovo sto napišeš...iskopirat ce te

ALU-bel

Citat: Rap  u Srpanj 21, 2020, 17:58:15
Hoce sigurno!Kolika bi mu trebala biti tezina?
Gruba procjena 300 kg... mogu sutra izracunati... aaaa tu je pitanje koliko ce :red_indian: sranja nabacati gore... biti ce to heben projekt ... za pamcenje

Rap

Nece tezina puno smanjiti performanse ako je pravilno rasporedjema.I nije to neka pretjerana tezina za 60 ks.

ZeroCool

pa ovde se rade camci kao na traci :D

silure

A nadam se da moja varijanta nece preko 250...ipak je moj projekat kikiriki naspram  :red_indian:

ALU-bel

Za tvoj znam sada... biti ce 240 kg.

ALU-bel

Tvoj moze biti kao unutarnji ulozak za ovaj od  :red_indian:... :rofl2: :rofl2: :rofl2:

alex7777

Citat: ALU-bel  u Srpanj 21, 2020, 20:08:26
Tvoj moze biti kao unutarnji ulozak za ovaj od  :red_indian:... :rofl2: :rofl2: :rofl2:
:stripii: :stripii: :stripii: :uf:

maverick

Citat: ALU-bel  u Srpanj 21, 2020, 17:54:59
Leci ce mu taj motor kao budali samar... tipujem na brzinu minimalno 60 km/h... :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Ok...potpisujem tu brzinu  :stripii: A u čamac ide akumulator 25 kg, tepison 10 kg i sidro 5,4, veslo 0,75 kg i ne znam koliko je teska ona stolica ...znaci ovo je oprema van motora...znaci  cca 150 kg motor s gorivom...i tu smo do 500 kg bez vozača.... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"