ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ALU-bel

Dobro ... jos dvije godine mogu slobodno padat  :stripii: :stripii:

ALU-bel

Aaa rakija je zlo... kad se loce rakija i padnes u vodu nemoras ni pokusavat isplivat... zato ja pijem pelin

maverick

Buša-Busa..jbg..ne razlikujem ta slova sas kvačicu i bez...A dobra ti ova fora s pelinom i djevojčicama  :eek: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Gremlin

Kucaj "Buša" na google-u, da ne elaboriram dalje...

:stripii:

alexdja

A recimo ono što je boškarin u Istri... ;)

P.S.

Pusti goveda, šta bi sa trimovanjem?
       Nema više divljeg bučka. :no:

Gremlin

Počelo da ledi u rukavcu... :stripii:
Ne bi baš da gacam po vodi pa da dobijem jajnike...kad malo otopli za neki dan...

A trebao sam juče da probam i tvoju "dobitnu kombinaciju"...ko zna šta se tu još smisli do Decembra.

:icon_scratch:

alexdja

Biće toplijih dana...
       Nema više divljeg bučka. :no:

ALU-bel

Idemo malo pjeskarenje , farbanje, folija i razno razne montaže...

maverick

Mogao si ga dogurati do Josipovca...nemoraš pjeskaiti...nama je dobro i ovako  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ALU-bel

Moze narudžba u iducoj godini... taman tvoj spreman za prodaju ...  :stripii: :stripii:

maverick

A ne...supruga kaze da ovaj ostane njoj a ja da sebi radim drugi  :uf:

ALU-bel

Mislim da si se malo zaje... ona kada vidi ovaj camac , reci ce Marijo tebi stari a meni radi novi.

maverick

Zato ni ne dolazimo u radionu  :stripii:

silure

Ja bio nedavno,bolje da i neidem...samo se bude neke ideje :eek:

ZeroCool

Evo jedna fina ideja za Alu-Bel  :hello2: