ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Jura bi uskoro mogao i  s nam na neko druzenje vikendom uz floseve...treba zaliti sve njegove ideje  :clap2: Sretno s novom pilom...a koji je ovaj s kabinom...koje sz to dimenzije
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ALU-bel

Citat: maverick  u Studeni 16, 2021, 17:06:20
Jura bi uskoro mogao i  s nam na neko druzenje vikendom uz floseve...treba zaliti sve njegove ideje  :clap2: Sretno s novom pilom...a koji je ovaj s kabinom...koje sz to dimenzije
Ode za Vukovar
Duzina 6,5
Sirina dno 1,6
Sirina gore 2,25
Blago V
Dno debljina al lima 4mm
Sve ostalo 3mm
Vaga pokazala ravno 600 kg...  :stripii:

maverick

:clap2: :clap2: Jeli se Greys izvagao
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: ALU-bel  u Studeni 16, 2021, 16:24:53
Jos jedan danas... dan za isporuku

Kad dobijem  Eurojackpot onda si ja naručuje ovaki i privatnu vozačicu  :occasion14:

jurajurajura01

Citat: ALU-bel  u Studeni 16, 2021, 15:18:35
Jura spreman za plovidbu

A morat ces kod greysa na tecajeve slikanja ruzne da bog kaze

maverick

Nasli smo mu neku "uciteljicu" fotografije počasticemo ga tecajem od dva sata  :stripii: za rodjendan...mozda nauci slikati a mozda i ne nauci ali mu bude lijepo  :stripii:

ALU-bel

Nemoze ti  bas sve ici od ruke... znam i ja da mi slikanje neide... mlad sam ja mozda nekada i naucim kako to treba ...  :stripii: :stripii:

ALU-bel

Citat: maverick  u Studeni 16, 2021, 18:05:32
Nije... aaa bolje da ga i ne vaze... uvjeren kako to ima oko 200 kg a camac kao tenk t- 84... :rofl2: :rofl2:

mlb

Bitno je da oni izlaze kao sa trake , lako kasnije poslikati!!!  :clap2: :ok:

jurajurajura01

Camac je vec u vodi i spreman, kad god bude druzenje dolazim

ZeroCool

Citat: ALU-bel  u Studeni 16, 2021, 17:53:58
Ode za Vukovar
Duzina 6,5
Sirina dno 1,6
Sirina gore 2,25
Blago V
Dno debljina al lima 4mm
Sve ostalo 3mm
Vaga pokazala ravno 600 kg...  :stripii:

Znaci dobijamo pojacanje u Vukovaru  :hello2:

im84

Citat: ALU-bel  u Studeni 16, 2021, 19:20:59
Citat: maverick  u Studeni 16, 2021, 18:05:32
Nije... aaa bolje da ga i ne vaze... uvjeren kako to ima oko 200 kg a camac kao tenk t- 84... :rofl2: :rofl2:
Ispod 300kg neide nikako  :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing

jurajurajura01

Gdje je gazda, gazda camac je ziv za sada ne tone

šajzika

Bas dobro stoji na vodi. Svidja mi se jako komplet.  Kad narastem i ja cu imat tako :stripii:

Da mi je ljusku nagovoriti da mi proda yam 20 2t za simbolicnu cjenu :stripii:

Audentes fortuna iuvat

maverick

Volim jednostavno i vječno...aluminij i yamaha su to definitivno( uz ispriku kolegama koji voze plastiku  :stripii:)