Tarpon 535

Autor SMT, Svibanj 18, 2020, 18:55:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Batica

Citat: maverick  u Svibanj 21, 2020, 19:12:24
Lijepo da se usudim reći da sam zainteresiran  :uf:
Da mi ova smrdljiva Korona nije sjebala posao, do zime bi bio moj.
Sada ko zna.

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

maverick

A cijena u odnosu na Tajmen
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Na slici to deluje slično, uživo jedan pored drugoga su neuporedivi, gledao sam ih... Nisu to iste kategorije čamca...

Skuplji dosta... kako je Nele napisao 2400 osnovni model... ogradice 300-350€, svetla, led svetla u komorama i neke sitnice koje su neophodne, blizu 3000€... Boja-djelkot je fantastična...

Ako taj camac nosi moju Hondu 50hp i ponaša se na vodi kao moj sadašnji, stidljivo bi rekao da sam i ja zainteresovan :hi:... Moram sačekati da to neko isproba... Sa 50hp neću ispod, ni iznad, za sada :hi:

maverick

Moj  drug Alu Bel pravi odlične aluminijske čamce ali ja sam ljubitelj plastike i kad vidim ovako nešto uvijek sam zainteresiran...pogotovo sto moji ukućani navijaju stalno za neki otovoreni čamac...ali sto kazes...ima vremena da to netko pošteno istestira i isproba
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Moj drugar uzima za njega, najverovatnije 30ks... Eto, to ćemo u augustu već znati... Kako ide u toj kombinaciji...

Ono sto je bitno za buduce vlasnike čamca, pre tog meseca nema isporuke... Posla imaju preko glave...

pajdo77

Čamac izgleda ko curica. Kada se nađeš u prilici baš ga slikaj sa unutrašnje strane da se vidi koliko prostora ima u njemu. Meni se osobno ne sviđa kada čamac od pet i pol metara pojedu komore po meni nepotrebno. Po mom prednja od metra je dovoljna,veslo,neka rezervna odjeća i to je to. Zadnja kanister,alat za motor. Čamac kao što Šajzika ima (ne znam model) je za mene što se iskorištenosti prostora pun pogodak. Tamo mjesta da se dva pijana ne mogu u njemu nać a ne neki,komora vamo,komora tamo,konzola. Čamac tj materijal ti uz ruke naplati po metru (valjda) i onda dobiješ od čamca solidnih gabarita unutrašnjost od kvadrat i pol,ostalo ode na gore navedeno. No ukusi i potrebe su različiti,neko voli drugačiji koncept i raspored,nađe se u ponudi za svakog po nešto.

miha

Citat: SMT  u Svibanj 21, 2020, 20:05:22
Moj drugar uzima za njega, najverovatnije 30ks... Eto, to ćemo u augustu već znati... Kako ide u toj kombinaciji...

Ono sto je bitno za buduce vlasnike čamca, pre tog meseca nema isporuke... Posla imaju preko glave...
..... obečanja puno ....rok isporuke nevjerovatno dugačak ( 5 mj čekati za čamac ) ...kvalitet upitan ( šlamperaj se nazire u velikim količinama ) .... :hi:

SMT

Ko i sa svima majstorima, kapaciteti su problem... Ima tu i do nas, kad kupujemo(u sezoni ili kada im fali žetona), koliko smo jaki u pregovorima, itd itd... Najvažnije je za svoje pare izaći zadovoljan...

Ja sam video taj camac uživo, u poredjenju sa tajmenom ima mnogo više plastike i “mišića”...

I uvek je pitanje naših očekivanja...

maverick

Čamac ni ne treba kupovati navrat na nos sto bi rekli naši...Jbg sad je sezona pa sad i najbolji žure i fuširaju i nema nekih pomaka s cijenama....tako da ne bitno da li je to ovaj ili neki drugi proizvođač....Treba kupnji pristupiti opušteno i kad je vrijeme...Uvijek je zima i onaj dio kad kreću sajmovi pogodan za neke popuste i nema guzve....A kvalitet je uvijek bolji...oni sajamski modeli obično budu ušminkani do jaja i bas detaljno odradjeni za pokaz....pa mislim da se tu dobije neka dodatna vrijednost za manje novaca nego sad...Ali Ðole je nas stari drug...znamo se godinama...s njim nekad moze ovako nekad onako..... :ok:

alexdja

Citat: Batica  u Svibanj 21, 2020, 18:47:11
Koliko sam video da je ispust u vodi, a ne nekih 3-4cm iznad vode.

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Samopražnjenje verovatno kao kod BF Ultimate...

Gornja rupa iznad vode, donja u vodi...

To sam ja hteo da napravim na Tajmenu, ali je neizvodljivo jer gornja ne bude iznad vode, pa sam radio klasično, plovak i pumpu...
       Nema više divljeg bučka. :no:

ossa

Insajderake fotografije sa testiranja sa 60 HP 2T  yamahom.

Malko tapše dok ga ne našteluju.  :hello2:
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Ivan Borojević

maverick

silure

Pa dosta je on tezak, 230kg,ne kazem da 30ks nije i vise nego dovoljno,ali ja bi na takvom zudio za 40-50..i vjerujem da nisam dobro razumio s 20ks 30kmh,mozda putna jos nekako