Tarpon 535

Autor SMT, Svibanj 18, 2020, 18:55:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ossa

Onaj hunter 535 mi se nikako ne dopada, sličan je terpanu. (tarponu). Kada bih uzimao nazime (motor 50-60ks) sigurno bi se odlučio za hunter 575.... Ovi manji, ne znam... Mozda pre neki alu po želji i sopstvenim potrebama motor do 30-40.
Naidju krize, drukcije grize...

SMT

Kupi KTM za te pare... ovo sve japanski usisivači... :stripii:

ossa

Ktm se dva puta radujes kada kupiš i kada prodaš
Ništa brez japanci
Naidju krize, drukcije grize...

SMT

SMT

Gazda se izgleda odlucio za 40/70, ode po njega...Zakuvalo se dobro... Ozbiljan motor...

Imaćemo neke utiske sa vode...

alexdja

Ajde, čekamo...

Motor je brutalan...  :occasion14:

Baš me zanima kako će ga nositi taj čamac...  :sha:
       Nema više divljeg bučka. :no:

SMT

Motor je motorcina...

Rekao sam mu da će kupiti brzo Mashera ili Huntera... :hi:

Videćemo...

maverick

Previse si mi aktivan u temam o novim camcima...svrbi li te promjena... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

:stripii: :stripii: :stripii:

Ponekad ali odustanem... Išao bih u “širinu, malo u visinu”... Da je sa 50 ks na 100 ks, e to bi bilo :stripii:...Lepo mi za videti da svi pojacavaju :hi:.. Lepi čamci sve ovo novo... Čujem i da neki Tracker stiže uskoro i to “ nabildovan”... Svaka cast...

Slabiji sam na pribor nego na nautiku, tu nisam karakter :hi:...

Gocara

Sa 25 yamahom 2008 karburator ide 49 50 solo to je po meni sasvim zadovoljavajuće.
Tarpon 535

maverick

Da i vise nego zadovoljavajuce  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Za 25 s karburatorom to je vec gornja granica s realnom brzinom na plovilu takvih gabarita,znaci da je bas super plovno za pohvalu  :clap2:  :hi:

SMT

Kad se skine blokada, probacu ... 40-70 ks

nele01

Kako ono ide u onom cratacu: LUDO BURAZERE LUDO

dravskispiner

huhu.. ovo ima da leti..., mislim jedan od najbržih ako ne i najbrži na ruku..  :clap2: :clap2:
Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...