Lakiranje aluminija

Autor maverick, Srpanj 06, 2020, 22:02:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

im84

Pa to i jest kombinacija, upravo taj shopprimer + učvrščivač (ili ti dvokomponentno) a na to sve Rezistol u nekoj RAL karti. Ja sam imao 7016 pa onda 7022. . Ali da u njega (shopprimer) ide neka boja kao pigment boja, meni su rekli da neide.
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Simba ima foliju...ok je...traje par godina
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Citat: Greys  u Srpanj 08, 2020, 21:07:51
Pa to i jest kombinacija, upravo taj shopprimer + učvrščivač (ili ti dvokomponentno) a na to sve Rezistol u nekoj RAL karti. Ja sam imao 7016 pa onda 7022. . Ali da u njega (shopprimer) ide neka boja kao pigment boja, meni su rekli da neide.
Slagali te  :uf: :stripii:

im84

Bogami me nisu slagali.  :bye:
Dns prijatelj provjerio u glavnoj ličioni gdje ovog primera prolazi na tone, a oni poslali direkt mail proizvodacu. Rekli su da oni koji mjesaju boju u shopprimer, njima bi odma cepali noge  :stripii: :stripii: :stripii:
A i za nas koji na shoprimer stavljamo za nautiku sve osim boje namjenjene za nautiku ili  kamionski program je isto samo igrarija.
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Dodje mi da ni ne ofarbam čamac  :stripii: :stripii: Ovi iz retfale...prodaju onaj 2k lak...to jest ima oznaku lkw ako sam dobro zapamtio i to je kamionski program  :uf: A prajmer..."toniran" kazu da im to vrh ponude  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Kaze kolega s drugog foruma koji ima radnju za mjesanje boja...tj zastupnik je za internacional...pjeskarenje pa odmah dvokomponentni prajmer...ali ajd do te crte znamo svi  :stripii:  on nudi njihov poliuretan i imaju posebno neki matting dodatak za matiranje boje...inače riječ je o Busi iz Tehnonautike...poslacu mu neke dimenzije pa ce covjek dati ponudu....

alex7777

Hbteeeeeeee kolko ja vidim nije problem zdelat ALU camac nego opiturat ( ofarbat) istog :sha:

ALU-bel

Citat: alex7777  u Srpanj 09, 2020, 23:21:36
Hbteeeeeeee kolko ja vidim nije problem zdelat ALU camac nego opiturat ( ofarbat) istog :sha:
Sa takom filozofijom će farbanje biti skuplje nego čamac...opituro čamac prije10 godina, još uvjek dobar... ne mjenjam sistem šta god vi izfilozofirali. :stripii: :stripii:

miha

Citat: ALU-bel  u Srpanj 08, 2020, 09:58:00
Za mene je ovo najbolja kombinacija

image hosting
....jedna informacija sa terena ....što se tiče ovog SHOP PRAJMERA  firma ga je koristila jako dugo ...sa njim je bIla obojana jedna velika metalna pozicija ..koja je kasnije išla u peč na grijanje na 650 stupnjava na 24 sata ...nakon toga je izvađen van iz peči ....svi su ostali paf jer je boja ostala na njemu ...kasnije je boja odstranjena pjeskarenjem pomoču leda ....MAJSTOR SE DOBRANO NAMUČIO DOK JE ODSTRANIO BOJU .

im84

U prijevodu moze ovo ,alu mora imati prostoriju za peći čamce :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Ne...nisi dobro shvatio ...moze ovo i ako se sta zapali boja ce ostati ista  :uf: :stripii:

im84

Skuzio sam ja, samo sam tu pricu cuo prije i shvatio da su jos zapekli tu boju, a onda tek imali problem sa skidanjem  :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Jedino logično objasnjenje je da ako ofarbas s tom bojom mozes unutra slobodno rostiljati  :stripii:

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

jurajurajura01

Probao neku novu boju dosta bolja od rezistola njega si mogao kad se osusi noktom zagrebat i vidio bi se ris na boji, ova nova boja moze i netreba prajmer samo opjeskaren ili osmirglan camac
Boja je mat poliretanska dvokomponentna