Hunter 575 by alexdja

Autor alexdja, Kolovoz 13, 2020, 23:16:12

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Šale malo... Camac je brutalan... razmišljao sam o njemu ranije... kad dođje vreme...

To je tako kod svakog čamca...zadržiš se u svakom momentu na60-62 km, to je ok... Ne možeš ribati camac svaki put da bi išao kao prvo merenje...

alexdja

Nisam stavljao antialgin jer sam žurio, do kraja letnje sezone nije mnogo ostalo pa će ići napolje sigurno ponovo i to sam ostavio za tad...

Pritom, Tajmen je još uvek tu (žao mi ga predati ga nekome) i ne ide nikad iz vode, tako da dok sve to ne posložim na svoje mesto, imam š čim ako mi treba...

Sa antialginom, ako posle par meseci bude max brzina 60 ili preko, to je meni više nego zadovoljavajuće...  :hi:
       Nema više divljeg bučka. :no:

silure

Daa kad drzis camac na dunavu, luci i sl.. Ali kad drzis u plitkom rukavcu kao ja onda bez antialgina vjerovo ili ne 2 do 3 prsta debljine skoljaka se nahvatalo meni osobno.. Ja skoro motor raskopo i camac rastavio pa neidee.. dok nisam prilikom kupanja povukao rukom dolje i porezao se...tad je prvi i zadnji put bio camac na vodi bez antialgina

baka

Razlika u brzini kod plastičnih čamaca je oko 10%, znači otprilike toliko se izgubi kad se dno namaže antialginom u odnosu dok se vozi samo kad je đelkot i čisto dno.
Zašto je to tako, nemam pojma, da li je antialgin toliko hrapav pa ga toliko uspori ne znam, ali znam samo da je ovo provjeravano puno puta na više čamaca i uvijek su isti rezultati.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

silure

Meni je bez antialgina svjeze bojan isao 51,2kmh sa antialginom 49 isto prva voznja, sadnji puta sam bacio test, primer kada se osusi polio vodom povukao rukum klize ruka kao po ledu pogotovo na boji, antialgin stavio i zalio vodom vucem rukom klize ali kao da se ljepi ruka,onako kao na mokroj skolskoj ploci  nema skliskost takvu.. A dobro velika vecina vas se bas ni ne sjeca te ploce bas  :stripii:

Rap

Citat: baka  u Rujan 17, 2020, 09:30:36
Razlika u brzini kod plastičnih čamaca je oko 10%, znači otprilike toliko se izgubi kad se dno namaže antialginom u odnosu dok se vozi samo kad je đelkot i čisto dno.
Zašto je to tako, nemam pojma, da li je antialgin toliko hrapav pa ga toliko uspori ne znam, ali znam samo da je ovo provjeravano puno puta na više čamaca i uvijek su isti rezultati.
Ovo si u pravu!  :icon_thumright: I da,hrapav je dosta u odnosu na gelcoat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

alexdja

Nisam, ali znam čoveka... :stripii:

Ludi Ćurguz iz Elemira...

Lud ko kupus!

Ne vidi se na snimku budala...  :rofl2:

Istraumiranog gospodina ne poznajem... :stripii:

alexdja

Pre toga je imao komplet malog Hantera sa Suzanom 20...

Dobar lik inače, naš bućkaroš, ali šta ćeš, boles' ne bira gde udara... :stripii:

ZeroCool

njegov tata Nikola radio je meni prije par godina limeni camac

DEXTER73

Pozz drugari cini mi se da sam video letos jedan Hunter 575 sa t-top trendom ima li neko sliku tog camca

DEXTER73

HUNTER 575 upravo dosao sa mora,  ko ga ima a ne ponese ga gresi puno (za Boku je top)