PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

dravski pecaros i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Denis drži obje. Lijeva je 18 desno x21R..

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

hranki

Šta nisi vozio punim gasom kao nekad🤣

maverick

Čekam nosač da stigne...ovak sam se bojao da mi nešto ne ispadne u vodu...ne znam sta bi vise zalio...lampu ili Denisa  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Koliko ta manja košta?
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

hranki

maverick

Kugla

Bome i nije jeftina, ali svijetli odlično
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

Sinoc smo se vratili s pecanja..vozis normalno...ne vidi se na snimci dobro. Ali vozis 50-60 na sat bez problema. Nažalost nosač jos nisam rijesio pa koristim Denisa za takve stvari ali bude ovih dana

maverick

maverick

pic share
Nosač za lampu je gotov...sta ste pecali, pecali ste... :stripii:

mossi

Ode još 500€

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

maverick

Baterija nas i dalje uveseljava  :stripii:

maverick

maverick

Kako sam ja zamislio..odem kupim motor..subota ujutro montaza..nedjelja pecanje... :stripii:  Nece ici...Čekamo gospodina Šimica do ponedjeljka da iskroji plocu na koju ce ici ovaj nosač za brzu montazu. Jbg...sve super samo nisam računao na to.. :stripii: