Tandem 535

Autor hdraskov, Rujan 28, 2020, 16:17:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Smithwick maniac

Jura slažem se ako je proizvođač u sustavu PDV-a kao Elko marine npr.
Ja sam kupio Tajmen i Ðole nije u sustavu kao i mnogi...
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

jurajurajura01

šajzika

Citat: tica  u Rujan 29, 2020, 21:43:44
https://www.facebook.com/groups/1392402881023859/permalink/2653894994874635/?sale_post_id=2653894994874635

Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk

Ne nogu otvoriti, vjerojatno ovo ispod zelis pokazat

12000kn je cijena  na fejsu, bar tako je taj Štimac objavio

Audentes fortuna iuvat

xhunter

Financijski gledano, cijena je više nego ok ako gledamo ‘plasticno korito’ za plov po Dravi. Zanima me, ima li netko više iskustva sa Tandemom 535. Meni laiku izgleda kao Dunas Lux ili je to isto. Kakva je završna obrada? Ima li odvod vode ili treba/može/mora kaljužna pumpa... Raspon motora? 20-25 ks?

Ovako na prvi pogled bi izbrojio 12-13 milja za ovo...

ossa

Dunas lux je manji i plići čamac. Ovo je kao primus 17 i Dunas (Aqua Lux)
Naidju krize, drukcije grize...

hranki

hranki

Bio danas pogledat provozo se gore honda 20ks.čamac čvrsti plovan.osjećaj kao da kliziš po vodi.cijena na vodi oko 15 000 kn

maverick

Znaci...jos jedno janje uskoro :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

hranki

Prije  ožujka 2021 nema isporuke, ako je to uskoro?.ok :jede: :occasion14: :eek:

maverick

Ovako...ja...Ćava...bonus...Jura...kako se tko redom ponovio...taman ti poslije toga  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ostat će više Periski u Jadranu nego janjadi u državi zbog te vaše izrade i kupovine čamaca. Shebat ćete stočni fond države. Daj zavrćite neki grah kotlić za promjenu a ne samo po janjcima. Za koju godinu kad djeca budu pitala roditelje šta je to janje priča će ići ovako " Znaš djete moje,nekad davno bile su neke čike,onda su te čike pravile čamce i pojeli svu janjad". Djeca će nakon ovakvih priča ići uplakana u krevet zbog vas. Burek mastan,jogurt i dobro je a ne oni zapeli janje pa janje  :stripii:

hdraskov

Ako sve bude ok, camac je kod mene u dvoru u 1mj/ 2021...  :glasses9: :headbang: :headbang:

mini I

Citat: xhunter  u Rujan 30, 2020, 06:53:11
Financijski gledano, cijena je više nego ok ako gledamo ‘plasticno korito’ za plov po Dravi. Zanima me, ima li netko više iskustva sa Tandemom 535. Meni laiku izgleda kao Dunas Lux ili je to isto. Kakva je završna obrada? Ima li odvod vode ili treba/može/mora kaljužna pumpa... Raspon motora? 20-25 ks?

Ovako na prvi pogled bi izbrojio 12-13 milja za ovo...

Imam takav čamac i mislim da je razlika u imenu , jer su razni proizvođači mijenjali ime a kalup je isti. Moj je registriran kao čikl Dunas lux, jer je tako pisalo na računu a kasnije su ih svakako zvali :icon_scratch:.

Uglavnom, dužina 535cm, širina 140cm, visina 50cm, težina cca 200kg, sa duplim dnom, 4 vodilice u dnu, kontra švanc itd.
Nema otvor za vodu već treba pumpu, a kvaliteta plastike je -kako naletiš :icon_scratch:- ja sam sa svojim zadovoljan a moj je malo stariji pa... :ok:
Ja sam zadovoljan što se tiče plovnosti i mjesta za ribolov jer idem sam, a naravno nije kao ovi alu 2m širine, i ne traži motor 50ks, omjer uloženog i dobivenog je OK. :icon_salut:

maverick

Dunas je jedan od boljih pecaroskih čamaca...to s motorom 15-20 4t ks ide dobro a nije nikakav potrosac...Napecao sam se iz njega za dva zivota. Jest uzi ali stvar navike...Danas na trzistu ima i starih Hinsova i Dunasa i Tandema i ne znam ni ja kojih imena....škripi tu i tamo duplo dno...pojavi se negdje i osmoze . Stariji imaju kratku prednju komoru a ovi noviji dugačku...Ima i nastavak tj produzenje prednje palube pa se dobije poveće sunčalište