YAMAHA 40/60 HETL

Autor maverick, Listopad 06, 2020, 20:41:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ALU-bel

Podigni motor odma šest cm. Koj je majstor onako izolirao kablove ?  :stripii:

maverick

Motor je montirao ovlašteni servis pa je i pakirao kablove  :uf:  A digao sam tri u prvoj turi...neka nesto ostane i za kasnije ...ne moze odmah pa 70 na sat  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

pajdo77

Ja gledam al ne znam šta da gledam. Jel nije gore bio taj isti motor i prije?

Resavac

Ima tu nekih izmena. Jack plate je plastificiran ili možda ofarban. Više nije to ona elisa za pičarenje od inoxa, a pero je nekako drugačije, bez nekih ožiljaka.
Možda je odrađena zamena staro za novo  :hello2:

maverick

Ma ne...krivo ste shvatili ALU BEL je radio nekom gospodinu drugi čamac...iste je boje kao moj,,,isti motor a ja sam odradjivao neke dijelove...plovilo je bas dobro...novom vlasnku puno srece i uzivanja a okacicu jos koju sliku u temu o al čamcima
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Citat: maverick  u Prosinac 21, 2022, 21:40:35 Novi igrač na terenu

E ovdje sad dobro vidim sajlu od volana  :mt1032: .
Samo da pitam, da li se lagano okreće motor pošto je sajla, koliko vidim, na knap pa je malo više savijena?
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Okrece se lagano...mislim da je motor kupljen u Vk i tamo je ovlašteni montirao zbog jamstva...ima nekih sitnih propusta ali sve korektno radi...Sajla je počesto previse pomotana kod samih konzola...lomi se dobro dok ulazi u bok...ovo iza vise bude estetski problem...

mossi

Danas jedno 7 pozicija promenio pa je i potrošnja veća za 0.3L

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

maverick

A ne znam sta ce sad reci SMT na ovo povecanje potrosnje...osim da se otvaras polako i da i njega uvodis u svijet potrosenih oktana  :stripii:  Prvo ne trosi nista..pa sad pomalo vise...cini mi se da ce dok on namontira biti ono...klasika trosi 20 litara ali koga hebe bar uzivam  :stripii:

mossi

silure

Brutalna potrosnja  :stripii:  moram si nabavit taki neki stroj pod hitno  :zubasti9:

ossa

Pa vidiš da troši kalorije. Izgleda je više veslao a motor radio u leru.  :pirate:
Naidju krize, drukcije grize...

mossi

Neka vas ...
Meni juče bilo lepo.
Pecam na solidnom mestu koje dobro poznajem, u povratku sam išao baš polako 32km/h noć bez mesečine .. prošao sam pored dva baš lepa panja za zveknuti.

Meni je ovaj motor baš legao i svako ko može sebi da priušti komplet koji je izbalansiran ne treba da se dvoumi.

mossi

Pre neki dan malo kao brojao ove novije 40-70hp po marini. Ima ih na brzinu preko 10 komada!