Čizme za zimski ribolov

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 01:13:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

genjura

Vrana

-30 - 270-280kn
-50 - 370kn

tako nekako
Cold and Ugly

TonyC

cijena prava sitnica , 100€ , ebay !

Rap

do -70 osobno sam ih isprobao;razrezati ih kroz pola i staviti oko pupka za topljenje masti  :icon_biggrin:

zvona

maverick

Nisam imao takve ali imam dvoje slične...ispuca mi taj spoj gume donjeg dijela i tog gornjeg...mada ni jedne nisu bas za neka prevelika hodanja...50 eura pa da netko donese i eto te u cijeni onih sto sad imamo do -50 a to su jedine u kojim ti je toplo ako si u čamcu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

Da..gledo sam ja i držo u rukama te lemigo čizme do -30 al znam da cu ih brzo pokidat jer dobar dio zime pecam s obale jer nema mjesta za čamac..pa ih zbog toga nebi kupio..uzeo bi si nešto u čem mogu hodat i stajat u čamacu i da je toplo..a da nije preskupo. .al ga napriča

brod_carp

Već neko vrijeme si tražim vojničke čizme, Borovo isto pravi čizme, pa me zanima dali netko od forumaša ima kakvu štelu  vojska, brovo, da se nabave čizme, više bi volio platiti nekom od forumaša. Nego biserima na njuškalu, koji ne znaju koliko bi iskali novaca...

vatrogasac

Veceras sam drzo u rukama neoprensku cizmu od borova,tj izvana guma prepostavljam a unutra neopren cijena cca 450kn, ali moram priznat da mi se jako svidjela na dodir.

rj

bježi od neoprena u čizmama  :baba: go qurac na minusu
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Batica

Slazem se. Ja kupio i njesra. Ukocili mi se prsti

nikolas

ja vec tri zime nosim vojnicku cizmu,dva broja preveliku i unutra dva para vunenih carapa i nikad mi se noge ne smrznu... Cizme sam dobio,al carape su bile dosta skupe,preko 120 kn par,al vrijede svaku kunu... I ako se cizma redovito cisti i premazuje drzat ce godinama...

mossi

mossi

Gledam i opet one LEMIGo -50C, čizme pa me interesuje ako naručujem koji broj treba ako nosim 42?!
Pod pretpostavkom da nosim obične sportske pamučne čarape .. bele  :tongue3:

mlb

Ja sebi uzeo te i to za broj veće , da stanu kad navučem vunene čarape!! :ok: