Čizme za zimski ribolov

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 01:13:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Harley

Ali imaju samo dječje brojeve do 46.

Tapatalk Sony Xperya Z5 Premium

Living your dreams, do not dream the life

pajdo77

Ako su tebi Harley broj 46 male onda po toj logici ne trebaš peraje za ronjenje :stripii: :icon_thumright:

Harley

46 sam nosio u 6. Razredu osnovne škole!

No

Šta male, on nosi broj 50  :takoje:  kao veli Jože  :stripii:   :stripii:

pajdo77

Moraju ogulit cijelu kravu da mu naprave sandale a za čizme ode cijelo stado :rofl2:

nekinho

Njegov čamac u tabanu mora da ima barem 220cm jer mu u suprotnom obje noge ne stanu u čamac... Još kad mu dodaš kilažu i visinu, onda mora da se vozi Savom u malo reći trajektu. A kad mu rikne motor, ne treba mu veslo, samo nogu spusti u vodu i ajmooo..  :rofl2:

No

:no:  Moj prijatelj  ima normalan hrastov čamac .  :uf: Ako je krupan ne znači da je smotan.  :icon_thumright:

Harley

Virtouz na vodi, takvu gracioznost treba vidjeti!!
Ako je netko raspolozen za malu školu tenisa, kosarke, ili misaonih igara tipa preferans, tu sam ;-)

nekinho

Harley nisam mislio ništa loše, Bože sačuvaj da sam sumnjao u tvoju okretnost, samo sam želio sa humorom istaći veličinu noge. Svako dobro lega!!!  :hi:

Harley

nele01

https://ibb.co/mz5cFb
Kupih Lemigo Vermont. Ajoj pa gde su bile sve ove godine. Sinoc poneo na  vodu, ali bukvalno kao da sedim u dnevnoj sobi a radi grejanje. Cizme su vrh. Platio sam ih 60 eur, posto nosim  broj 47 narucio sam iz madjarske.

maverick

Da danas počinjem s ribolovom, prvo bi kupi imax odijelo i lemigo čizme pa onda trazio stap...kad se sjetim onih zima koliko sam se nasmrzavao...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

joker

ali kad grize i uzima nema te zime  :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata