Čizme za zimski ribolov

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 01:13:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

jbg tri strane otipkasmo dok ne skuzim da ih ima blizu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

genjura

jura

U žabici svega ima ako nema ljudi naruče. Čizme su kupljene prošle godine 380kn

Rajo

Danas provjerio za čizme .

Do -5o cijena je 380 kn
Do -30 cijena je 250 kn
Uložaka posebno za kupit nema i neće ni biti . Cijena su fixne i kažu da nema više nikakvog popusta bez obzira na plačanje. :beee:

maverick

ma ja jedino nisam nacisto s velicinom..inace te do -50 uzimam
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

veličinu moraš probat , brojevi su malo čudni
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

dans bio u Žabici..i problem...najvece su 46..a taman su mi..jbg trebao bi 47 u najmanju ruku..ali kaze da misli da vecih brojeva nema....Rajo vidi majke ti imaju li 47...ili da rezem ova dva najveca prsta  :icon_biggrin: inace cizme su stvarno super...mislim da su najtoplije koje sam dosad probao...onako na kratko sto sam vidio

Rajo

Ja baš gledo 47 prije par dana , za rezervu da uzmem .  Ako trebaš šta na pp  :icon_thumright:

maverick

nema sta za rezervu  :icon_biggrin:...odi i kupi a na pp posalji racun di da ti posaljem lovu...

Rajo

Vidim sutra , ako ima broj kupim te dostavim na okupljanju a pare daš tamo . :icon_biggrin:

maverick

ako ima kupi...danas kad sam probao bas mi se svidjese i onda me ovaj presijece da nema veci broj... :icon_biggrin:

Rajo

Rajo

380 kuna - 5 % nakon pol sata moljakanja  :angel4: platim 361 kunu .

maverick

e kao da si znao koliko sam se danas smrznio.... :icon_biggrin: jeli 47  :icon_biggrin:

Rajo

je je je 47 je broj tvojih čizama , sunce ti ... :icon_biggrin: