Calypso fantom f6

Autor TOMO, Veljača 04, 2013, 08:33:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

MIKA

ja ih imam 6 kom ali  nisu bili u vodi. samo jednog isprobo da vidim kak radi. jel bolji f8 plitkoronac ili srednjeronac????
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

Greys

Pa čemu 6komada, a neprobat?  :icon_biggrin:

kockar

F8 lovi u svim izvedbama, razne ribe, najkrupnije smudjeve (6,7 kg najveci) je dao srednjeronac,
kad gledam ulove nas 3-4 sto idemo zajedno na vodu.

Nemam vremena za traziti slike na diskovima, nazalost.
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

milan-so

F8 je strašan vobler! I plitkoronac i srednjeronac.
Jako smo lepo pecali bucova i smudja na osmice.  Bilo i somčadi kojekakve  :icon_cheers: .
Lično, promenio trokrake odmah po kupovini na svakom vobleru.
Evo jednog na f8

MIKA

lik kupovo  u Beogradu i u zg preprodavo, a posto sam cito na varalicaru o njima i nije ih bilo kad nas za kupit pa reko aj da uzmen par komada   :D

sta mislite o ovim dekorima sa profilne  :icon_thumright:  ili   :icon_puke_r:     :enjoying:

MIKA

Citat: milan-so  u Veljača 15, 2013, 16:17:58
F8 je strašan vobler! I plitkoronac i srednjeronac.
Jako smo lepo pecali bucova i smudja na osmice.  Bilo i somčadi kojekakve  :icon_cheers: .
Lično, promenio trokrake odmah po kupovini na svakom vobleru.
Evo jednog na f8

ma to svi kazu za trokuke, pogodovo na onim prijasnim. meni se ove cine skroz ok.  lijep smuki  :thumbsup:

maki001

Po meni jako lovne varke, pogotovo 6-ica, ali su tako loše zaštićene da bi ih prije upotrebe trebalo iznova ofarbati i zaštiti. Kod nas u HR su i dosta skupe, pa tome još treba pridodati da odmah moraš mijenjati i alkice i troce što ti još više poskupljuje vobler. Šlag na kraju ti je da ti plivajući vobler postane tonući jer se napio vode, a nakon toga ti se počne guliti lak i boja.
U glavnom jako lovne varalice, katastrofalno loše kvalitete (barem iz mog iskustva).

MIKA

Citat: maki001  u Veljača 15, 2013, 19:22:43
Po meni jako lovne varke, pogotovo 6-ica, ali su tako loše zaštićene da bi ih prije upotrebe trebalo iznova ofarbati i zaštiti. Kod nas u HR su i dosta skupe, pa tome još treba pridodati da odmah moraš mijenjati i alkice i troce što ti još više poskupljuje vobler. Šlag na kraju ti je da ti plivajući vobler postane tonući jer se napio vode, a nakon toga ti se počne guliti lak i boja.
U glavnom jako lovne varalice, katastrofalno loše kvalitete (barem iz mog iskustva).

neznam kako ce mene sluzit. a ni ciena nike bila velika oko 40-45 kn sam ja placo kom. uzeo sam 6-f6 1-f4 i 1-f8 i mislim cak da mi je fraer dao i jeftinije er sam i prie odnega uzeo 10 com monarh voblera

ossa

Somborac jel to shallow runner ili mid u SFC boji ?
Naidju krize, drukcije grize...

Lomnica_city

Ljudi morate da shvatite da oni odavde izadju kao vobleri solidne zastite i losih troka za oko 3-3,5€ komad a vama stignu za 6€ (toliko je valjda 40-45kn) i ocekujete da za to dobijete mnogo jer, realno, spram Rapala za 9-10€ i kosta fino... Ali bez direktnog uvoznika koji ce imati normalne, a ne duple, cene i uz malo sminkanja za strana trzista kao sto to nasi rade (R.Pace za izvoz je pojam za ono sto ostane u Srbiji, jos neki tako rade) moze da bude "best buy", kazu da je vec sad zastita bolja, udice pak za te pare ne mogu biti!

Ja licno vise preferiram Antax varalice, pandam Calypsu F6 je Sova (doduse samo srednjeroneca varijanta) koje ima u dosta velicina, 4-6-7-8-9cm, ova od 7cm ima preko 10gr, pristojne udice, dobru zastitu, ali i u Srbiji kosta oko 5,5€, po mom misljenju i vredi.

raso

Serija koja je regularno uvežena preko zastupnika u Rh puno je kvalitetnija obrađena i sa VMC trokukam. PDV u Hrvatskoj iznosi 25 % plus špediter, transport, zarada uvoznika i zarada trgovca.

ossa

Pa i kod mene u NS košta F8 620 dingosa ili 6 eur, plus moram menjati trokrake. Nije to jeftino, ali je podnošljivo.
Naidju krize, drukcije grize...

Lomnica_city

Taj se ugradjuje dobro, u Jagodini je F6 nekih 400 dinara, F8 nisam siguran ali oko 480-520 dinara, i preko evric manje, mozda je taj iz novije nabavke pa digao cenu, a mozda je samo alav, vi imate mnogo bolji standard nego mi, pa vam takve i cene...

MIKA

mi nije uopce cijena problem kad se kod nas do nedavno nisu mogle ni kupit nigdje.  ove su moje novije serije pa su mozda  malo kvalitetnije  i imaju vmc trokuke (barem tako pise na varalicaru). a sta se tice cijene u odnosu na rapale; rapala je skuplja oko 1,40 € u trgovini od f6 na crno. u kunama rapala 55kn, calipso f-8 45 kn. sve rapale u toj trgovini su po toj cijeni :icon_thumright:

Greys

Vidio sam da ga ima u Sivcu, u Plovku kod gdina Miroslava  :icon_thumright: