Zetrix stapovi

Autor SMT, Listopad 06, 2021, 10:38:42

« natrag - naprijed »

Bart, Damir 63 i 2 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Uzorak od jednog ribolova bi glasio priblizno ovako:

Stap je jak i brutalan, sve ono sto sam ocekivao. Kako treba i da bude HH stap. Nisam promasio vise od 10%. Tvrd i jak vrh, potpuno razlicit od svega sto imam, to sam i trazio. Nije vrsne akcije, vise prilagodjen nasem stilu nego ruskom... Sa gore spomenutim vrhom, baci sta god hoces... Glava od 50 g, ne povija vrh previse... Debljina vrha 2,1-2,2mm...sto ce reci, baca 20-30-40 -50 i sve izmedju, nemam teze. Te glave u kombinaciji sa PG-om ne oseti ni stap ni masina... Igra se gde god( protok).

Po mom ukusu gornja granica sa cim bi ja pecao smudja, nije prejak... I sportski stap za soma, cemu sam ga prvenstveno namenio... Ili nekoj extremnoj situaciji...

Pricati  o super osetljivosti stapa u toj TB i sa tako tvrdim( ciljano) vrhom mi bzv... Ali eto cisto zbog testa, bacao sam i 14g, moze i to...

Sent from my iPhone using Tapatalk

SMT

https://ratterbaits.com/?srsltid=AfmBOoolM8N8KE2mXT_uV-cZXmDXq0aGiIstmJq1bFhlFKdIAKUACqdq

Ova radnja izgleda ima usku saradnju sa Midom. Dobar izbor svega... Sunline strune, nesto su i graphiteleadera prodavali, Narval stapovi, Heary Rise... Dobra prodavnica :hi:
Za Zetrix im je dobar izbor... Kupuje se lako i za par dana je stap u Hr. Ja nisam imao dodatne troskove na stap( postarinu)...

Inace sto se tice Zetrixa, gledam ovih dana Ruse( Andreja), sve jaca ja promocija ovih stapova... da upotrebim tu "nasu rec", moderno je,  veliki je hajp..Koriste ih za svoje takmicenje...na moju zalost pretpostavka je da staje saradnja na relaciji Mida-Japan a da se to pokusava nadomestiti na liniji Mida-Kina...

Nadam se da ce to ispratiti kvalitet koji Mida zahteva. Verujem da hoce.
Ako je nama za utehu, Zetrix je mnogo lakse nabaviti... Cenovno su vrlo pristojni izuzev mozda Orsa Nera modela... za 150-200€, moze se kupiti pristojan stap.

Zaboravili smo da pomenemo da Andrej Pitercov potpisuje jos jednu seriju stapova. Dosta jeftiniju od Orsa Nera.

Headway

https://midacompany.ru/catalog/index.php?section_id=6683

Serija ima 21 model od cega je 12 za spining...

Ono sto mi se ne svidja trenutno, za nas koji kupujemo na nevidjeno, jeste sto nije dostupna informacija o debljini vrha nigde( ili je ja ne vidim)... To nam ipak dosta govori, kada kupovina ide "na slepo"...

No

Ovako na slijepo, rado bih probao loviti soma sa Orsa Nero -772XXH 2.31   XX-Heavy 30-110   

SMT

Ja sam ga zamalo kupio, bas taj... U zadnjem momentu sam kliknuo na HH varijantu! Kad je stigao, bas je bio ljut stap u sobi... Ucinio mi se i prejak... posle sam otisao na vodu, lovio neke manje ribe u protoku, pa se on lepo savija... Tako da ce on za soma biti ipak neka donja mera... Sportski...

U svakom slucaju, kao model i kao izrada, jako lepo uradjen!

ossa

Sta reci , ORKA ST 13

Novi ljubimac na visini zadatka
Zetrix orsa nero...
Naidju krize, drukcije grize...