Spust za čamce -Osijek

Autor maverick, Studeni 21, 2021, 21:37:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

miha

ne bi htio šiljit o politici ...nova garnitura u gradskoj vlasti pokušava nešto napravit ...kopika je nizvodno ...možda da ih se obavjesti šta je uzvodno možda bi se nešto učinilo ... i ovo je na dravi ....svima turizma puna usta ....izvolte problemi su tu treba ih riješiti ... :hi:

Gremlin

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Spust za čamce a ne možeš ni luft madrac spustiti jer je eto nekom baš tu zgodno rezati šlepove.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

Blade78

mossi

Šetkam marinama Malte, bolje to nego da obijam noge po nekim tvrđavama i kojekakvim ruševinama. Uživam u lepom vremenu, pomalo vetrovitom ali toplo i sunčano. Gledam čamce, motore, jahte, vodu, ribe, ribe, ribe...

Kad eto ga spust, lep dosta širok al baš sve ok.

E to sve pokvare dve budale kojih ima uvek i svugde.. Prvi stavi kontejner gde mu nije mesto, ali od njega se još i može spustiti čamac, ali onda dođe govedo i parkira auto po sred spusta.. Baš ko kod nas..

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Dobra pozicija ..

Morati ćeš doći tu čamcem kad napadnem gostujuće navijače ti me čamcem odvezeš da me policija ne uhvati  :stripii:  :stripii:  :stripii:  :rofl2:  :rofl2:

maverick

Možeee...a mogu i izaci na neko razgibavanje...nisam gadljiv  :stripii:

maverick

Danas na spustu katastrofa,,,ne znam jeli bilo gore spustiti ili izaci kroz ovaj glib...voda se povukla...

turbler

Kod mene na Dravi nema marina za vez čamca, i ja za svaki ribolov vozim čamac na prikolici a spustevi su katastrofa, nema ni jedan da je betoniran, asvaltiran sve samo blato i poprilična strmina i zbog toga sam morao kupiti i auto s 4x4 pogonom da bi uopče mogao izači van sa spusta

maverick

Kod nas je solidno...samo se sad voda povukla pa ostalo blato

maverick

maverick

maverick

Kao ide neka voda..ali više iz razloga što zatvaraju naselje i malo da nešto prekontroliramo...operemo...izbusimo...uglavnom ovih dana je non stop guzva na spustu