moim savjet..mali,mali motor..

Autor DIDAPATAK, Studeni 29, 2021, 20:21:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

..traži se..i molim savjet..
..mali(jako mali za Vas sa 40,50 i više konja)motor,jednostavan za održavanje,novi,duga osovina,5 ili jače konja za pogon na jednoj pasari na moru..
..ako bi moga puniti akoš .. :hello2:
.. :baba:
p.S. za sada..

https://www.deni.hr/nautika/tohatsu/mfs-serija-4t/item/18-tohatsu-mfs6-sailpro

šajzika

Mislim da u 2. mj idu popusti (nek me neko ispravi ak  nisam u pravu) pa svakako sacekaj da vidis sta ce biti najjeftinije tj imat najveci popust. Vjerujem da ti sad nije hitno
Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK

..e..ko krene ranije ne mora jurit   :hi:
.. Yamaha je drugi izbor(samo zbog Tohija na Didi)..pa opet..više glava više očiju..više vide  :notworthy:
.. :baba:

DIDAPATAK

maverick

Lovim nesto slično...nadam se to sto kaze Sajzika da ce biti nekih popusta...za sad nesto najjeftinije je tipa suzuki 6 ks preko Slovenije.....Meni pari i dobar polovan ali jači...Isto mi se ne zuri do ljeta pa čekam. Što se tiče tih malih motorića najbolje je novo...ako se moze
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Koliko je Suzuki 6 u Sloveniji povoljniji?

maverick

Oko milju kuna nego kod nas ako se nije nista promjenilo u zadnjih par dana...Mozda nekom nesto znaci...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Dobra ponuda,ali skeptik sam da ce cijene biti povoljnije.Sve je otislo ili ide gore,a robe na kapaljku.

maverick

A ne znam...meni je to nesto sporedno pa se nadam...općenito mi je desetak vise ili manje tisuca kn za tako mali motor puno...ali...toliko kosta i neki polovni 2t cca 15 ks...uglavnom to bi mi bilo za Žucu pa je vise manje jos dosta vremena ispred za rijesiti nesto...

Rap

Motori manjih KS ne trebaju uopce biti 4t,cak mi je pozeljniji 2t (cak do 20 ks)

DIDAPATAK

pajdo77

Razlika između one yamahe 4-takta i ovog dvotaknog tohatsua je 30 kubika u korist tohatsua ako sam dobro vidio

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

Tohatsu je dosta ozbiljniji jer je dvocilindrični motor....a svi 4t koliko ja znam u tim malim konjažama su s jednim cilindrom

majstor

Ima li 2 t novih motora još za kupiti? Zbog ekologije.

maverick

Ima Tohatsu samo i ponegdje Yamaha 5 ks , ali nisam provjeravao koliko su tocni podatci po web stranicama