Plasticni čamci

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 10:22:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

ossa

Jel imate kontakt od čove iz Šapca što radi ove samoljepljive patosnice od EVA pene ? Mislim da je iz Šapca, imao sam broj , ali ne znam kako sam ga upisao u telefon.
Naidju krize, drukcije grize...

alexdja

Ako je bio na sajmu, mislim da ima drugar neke vizit karte...
       Nema više divljeg bučka. :no:

šajzika

To se i meni svidja. Kak se pokazalo s kvalitetom?
Audentes fortuna iuvat

alexdja

Ne znam...

Vidim stavljaju Ameri na čamce, sad je to moderno, kažu da je dobro...

Šta znam, nije to jeftino ni malo, ako nije dugotrajno, izdržljivo, jbmliga...

alexdja

Ovaj metar je dobra fora...

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Samo opet...Šajzika nije to brate za nas...ono ...djeca..plaža...blato ...bar ja to tako kontam. Na plastičnom, sto SMT kaze dovoljna je samo spuzva...na aluminijskom...kanta vode i teraj....Ovo mi je nekako prefino za nas  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Ah, znam sve.  Pusti me mal da sanjarim. Lijepo je za vidjeti. Ima super opcija, dodataka,  sta god ti srce zeli.

Bas bude ugodno za oko
Audentes fortuna iuvat

marina1983

Ovaj na sajmu rece 150e po metru kvadratnom dal u to spada krojenje i lepljenje ne znam.
To mi je vise za neke jahte gde konstantno hodas bos , bojim se da u ovim nasim camcima ne bi sastavilo ni sezonu .
Lepio sam drugaru na brodu taj sa alija lepo drzi ta samolepljiva traka ali ja jos ne videh pecaroski camac posle 2 sezone i na sta to lici.
Perforacije na alu camcu su vec pocele da se tanje od gazenja a ne ta pluta. Postala pomodarstvo pa svi trpaju mislim da osim izgleda o trajnosti pojma nema..
Kad ubacim kilo blata nogama kederusu sa 50 kedera zimske cokule stolicu iz koje pecam , zima led kisa neostade od tog poda nista potpisujem.
Za ispod guzice i sedenje ako se ne gazi mozda malo i potraje.

marina1983

Ossa , ovaj je sa sajma . Taj iz Šapca radi i folije nemam br al mogu da nabavim.

marina1983

Evo i ovog iz Šapca. Ima u kompletnoj galeriji dosta slika mozda nadjete nesto interesantno.
https://nautikakinko.rs/

maverick

Lijepio par puta tog s alija...ima neku traku na kojoj piše 3M koliko je to točno ne znam ali drzi dobro na ravnoj površini. S tim da sam rubove silikonirao sa FC 11...da ne ulazi nista po tom rubu...Mislim da to nije za nas koji bar ponekad ribu ulovimo...djecu sam vec spomenio...blato...pa kad pomjesas s pelinkovcem...ode sve to u pm  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Citat: marina1983  u Travanj 12, 2022, 19:52:19
Evo i ovog iz Šapca. Ima u kompletnoj galeriji dosta slika mozda nadjete nesto interesantno.
https://nautikakinko.rs/

Fala.
Naidju krize, drukcije grize...

marina1983

Ma nema nista od toga ja i čekic pokvarim.
Na to ako prospes jednu fider hranilici punu hrane i upije miris  do sutra su pacovi pojeli to do plastike .

šajzika

Audentes fortuna iuvat