Idem na pecanje-2023

Autor SMT, Siječanj 01, 2023, 13:02:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Ja sam mislio da sam u fishing timu... Sinoć sam imao nastup sa nekim džez muzičarima i još pio neke sirupe... Osecam se kao da sam bio pod vodom, jbt..

Idem probati ovu budjavu stellu...

Uslovi na vodi su takvi, da zgadis sam sebi ribolov... Sto to covek sebi radi, umesto da gleda TV , ja nemam pojma...

retfala

SMT

Ne prilaze... Valjda sam se sinoć namazao! Meni malo te jake kreme treba...

Thechoki

SMT

A nemam sad već pojma... ili mi neko dao, ili tu gde prodaju stiropor, stirodur itd...
Dobra stvar, još kad ga staviš u ovoj boji znaci da si svoj ego pobedio :stripii:  :hi: ... Svi mi prigovaraju za to ali ne menjam :stripii:
Radi posao... Čuva dupe, čuva noge zimi... I posto je moj camac takav kakav jeste i taj motor- kome su ručku podigli do neba, podguz glumi sedište podesivo po visini! Taman mi je ručka s njim... A nisam sad bas nizak... Za koga su to pravili, ja nemam pojma...

mossi

Verovatno je ručka samo opcija u manjem broju slučajeva, samim tim ima tu nesrećnu visinu.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

jurajurajura01

Rucka se reze, ima od iza 10x10mm komad koji se izbrusi kako kome pase na camcu

tutnja

E, pa vrijeme je..
Sutra kraj lovostaja, još ponedjeljak praznik, ufff. Ima da se ubijem od pecanja
Dvostrana kutija će biti dosta, nadam se, panjevi i granje zaobiđite me, molim lijepo..

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

SMT

retfala

Znaci danas je samo elita na Dunavu  :notworthy:

retfala

Elita se napecala, sad su na redu drugoligaši :stripii:

maverick

Mislim da je te ekipa upravo izbrisala iz imenika ...vidio sa jucer nisu htjeli ni stati...ovo sad je točka na I  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

Da ima malo ranu posolim

mossi

Radi li šta ujutru oko 5?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

somborski lala

Rade, pekare  :stripii: